MAZDA3

направете я наистина ваша

MAZDA3 създадена за Вас

Направете вашата Mazda3 още по-вълнуваща за шофиране с оригинални аксесоари на Mazda, които подчертават вашата индивидуалност с подобрен стил, комфорт и функционалност. Създаден по най-високите стандарти за качество, точно като автомобила.

спортен аеро пакет

Динамичното изживяване е гарантирано! Нашите спортни аеро части са като бижута за вашата Mazda3, придавайки и атлетичен външен вид. Нашите аерочасти перфектно се съчетават с изразителния KODO – Soul of Motion Design и правят автомобила ви абсолютен привличащ вниманието.

БЕЗЖИЧНО ЗАРЯДНО УСТРОЙСТВО

Без кабел и без грижи - зареждайте телефона си в движение с вградената станция за безжично зареждане. (За мобилни телефони, поддържащи безжично зареждане Qi).

светещи предни прагове

Допълнителни прагове от неръждаема стомана, с лого Mazda3 с LED подсветка, добавят допълнителна защита и изтънчен дизайнерски елемент.

луксозни стелки

Здравите и стилни стелки с бродирани кантове и метално лого на Mazda3 перфектно допълват стилния салон - и добавят допълнителен слой шумопоглъщане.

LED ОСВЕТЛЕНИЕ ПОД ПРЕДНИТЕ ВРАТИ

Пристигнете в още по -стилен стил с LED осветление на вратата, което автоматично проектира лого на Mazda върху земята - и ви помага да осветите пътя си, напускайки автомобила.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Завладяха ли въображението ви нашите ексклузивни аксесоари? Научете повече за възможностите за персонализация на Mazda само с едно кликване. От дигиталния каталог на аксесоарите до локатора на дилърите - със сигурност ще намерите цялата информация, от която се нуждаете.