ПРИДАЙТЕ МУ СВОЯ ЛИЧЕН СТИЛ

2024 MAZDA3 ХЕЧБЕК АКСЕСОАРИ

СЪЗДАЙТЕ СВОЯ СЕГА

МАЛКИТЕ ДЕТАЙЛИ МОГАТ ДА СА ОТ ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ

Адаптирайте вашата Mazda3 хечбек, за да отговаря още по-добре на личните ви нужди - с оригинални аксесоари Mazda, които изразяват вашата индивидуалност чрез подобрена функционалност, стил и комфорт. Всички те се придържат към най-високите стандарти за качество, също като Вашия автомобил.

СПОРТЕН АЕРОДИНАМИЧНИ ПАКЕТ

Постигнете динамичен външен вид с нашите спортни аеродинамични части за още по-атлетичен външен вид. Тези естетични аксесоари са създадени, за да допълнят изразителния Kodo на вашия автомобил: Душата на движението и го превръщат в абсолютна атракция за окото.

ЧЕРНИ КАПАЧКИ НА СТРАНИЧНИТЕ ОГЛЕДАЛА

Дори малките детайли могат да направят голямо впечатление. Подчертайте красотата на вашата Mazda3 с нашите черни капачки на страничните огледала, за да добавите дискретно докосване на елегантност.

ОСВЕТЕНИ МЕТАЛНИ ПРАГОВЕ

Нашите прагове от неръждаема стомана със светодиодно лого на Mazda3 с подсветка добавят модерно докосване и допълнителна защита.

ЛУКСОЗНИ СТЕЛКИ

Тези луксозни стелки не са само практични, но и стилни, здрави и устойчиви. С бродирани кантове и метално лого на Mazda3, те допълват перфектно стилния салон и добавят допълнителен слой шумопоглъщане.

КОМПЛЕКТ АЛУМИНИЕВИ ПЕДАЛИ

Нашите висококачествени спортни педали от матов алуминий придават на вашата Mazda3 Hatchback високопроизводителен външен вид с отлична издръжливост.

АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ

Подобно на стилен чифт обувки, колелата на автомобила могат да допринесат много, за да изпъкне той. Изберете от нашите елегантни дизайни на алуминиеви джанти, за да изразите собственото си усещане за стил.

ОСТАНЕТЕ ВЪВ ВРЪЗКА С 2024 MAZDA3

Открийте повече за 2024 Mazda3 хечбек. Опитайте сами автомобила по време на тест драйв или разгледайте нашите брошури.

1Снимките са с илюстративна цел и може да се различават от оборудването което сте избрали. Показаните цветове и някои характеристики на интериора и екстериора могат да се различават от действителния модел.

Всички показани цени са необвързващи препоръчителни цени с включен ДДС (20%).

Попитайте оторизиран дилър на Mazda за точната цена на конкретния модел.


2Наличието на функционалността Android Auto се очаква през втората половина на 2023 г. При наличността е необходимо да се актуализира софтуерът в автомобила, което може да се направи чрез посещение на някой от оторизираните партньори на Mazda или чрез актуализация по въздуха. За допълнителна информация се свържете с оторизиран партньор на Mazda.