Хечбек 5 врати

Изберете ниво на оборудване

основно оборудване

от 46 190 лв с ДДС1
Стабилно управление и превъзходно шофиране с 16-инчови джанти, иновативни LED фарове и усъвършенствана безопасност i-Activsense, включително Smart City Brake Support (SCBS).

изтънчен стил дори и от стандартното оборудване

16” алуминиеви джанти

Възползвайте се от привличащи вниманието 16-инчови алуминиеви джанти, които не само допринасят за спортния и солиден външен вид на Mazda3, но и за сцеплението и стабилността на автомобила.

адаптивни LED основни фарове*

безопастно шофиране през ноща

Усъвършенстваните фарове автоматично се затъмняват, когато превозно средство се приближава пред вас и светят с по-широк лъч, докато завивате в завои, за да можете да виждате по-напред.


*включени в стандартното оборудване на Mazda3

Plus

от 49 590 лв с ДДС1
Насладете се на първокластни нива на удобство и комфорт със Smart City Brake Support и цветна камера за обратно виждане за по-лесно, по-безопасно паркиране. Удобно за града.

SMART CITY BRAKE SUPPORT*

ЗА БЕЗОПАСТНО ПЪТУВАНЕ

Сензори следят скоростта и разстоянието на автомобила до превозните средства и препятствията отпред, а спирачките се активират или натискат автоматично, ако се приближите твърде близо.


*в комбинация с Safety pack

360° градусова камера около автомобила*

ПАРКИРАНЕТО Е ОЩЕ ПО-ЛЕСНО

Няма нужда да се притеснявате при паркиране на заден ход или в гараж, 360 ° градусова камера ви дава поглед от горе върху автомобила и ви помага да ви насочи безопасно. 


*в комбинация с Safety pack

GT

От 53 290 лв с ДДС1
Възползвайте се от нашият най-мощен двигател 186КС и от високо усъвършенстваните системи за безопасност i-Activsense, включително най-новото ни разпознаване на пътни знаци, за да не пропуснете важни пътни знаци и предупреждения за водача.

BOSE HiFi аудио система*

като в звукозаписно студио

Висококачествена система с 12-високоговорителя Bose. Звук който можете да чуете само при изпълнение на живо в концертна зала.


*в комбинация с пакет Sound

ДВУЗОНОВА АВТОМАТИЧНА КЛИМАТИЧНА СИСТЕМА*

задайте температура която желаете

Вие и пасажера до вас можете да имате независим контрол на температурата в купето, която може да бъде различна за всеки от вас. Ако някой предпочита пространството си малко по-топло или малко по-охладено.


*в комбинация с пакет Сomfort Plus

GT PLUS

От 56 290 лв с ДДС1
Добавете към двигателя с мощност 186КС и всичко необходимо за да почувствате първокласен комфот - отопляеми предни седалки и волан, двузонов автоматичен климатик, интелигентен ключ, камера за задно виждане, преден и заден парктроник и др.

MAZDA3 хечбек - 5 врати

ВИЖТЕ ИЛИ СРАВНИТЕ ПЪЛНИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Вижте повече

нов панорамен люк

Новият панорамен люк за модел 2022 допълва дизайна на KODO, за да облее красивия интериор със светлина и топлина, подобрявайки удоволствието от всяко шофиране.

конфигурирайте вашата MAZDA3 според вашите нужди

MAZDA оригинални аксесоари

Mazda3 винаги е била дизайнерска икона в своя клас. А с оригиналните аксесоари на Mazda можете да отидете една стъпка по-далеч и да конфигурирате автомобила си според вашето лично усещане за шофиране.

открийте повече

останете осведомени отосно MAZDA3

Открийте повече за 2022 Mazda3. Изпитайте качествата на  автомобила сами с пробно шофиране или разгледайте нашите брошури.

изтеглете ценова листа
конфигуратор

използвайте нашият конфигуратор за да създадете перфектната Mazda3 за вас.

създайте вашата Mazda