MAZDA3 Hatchback

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ КЛАС

Основно оборудване

от  51 190 лв с ДДС1
Насладете се на 4 цилиндров двигател с правилна кубатура от 2000см3, който осигурява безпроблемно шофиране. Оборудването включва LED фарове, радарен интелигентно круиз контрол с подпомагане на спирането, разпознаване на пътни знаци и проекционен head-up дисплей на предното стъкло и много други.

ИНТЕЛИГЕНТЕН СПИРАЧЕН АСИСТЕНТ В ГРАДА

БЕЗОПАСНО ПЪТУВАНЕ

Сензорите следят скоростта на автомобила и разстоянието до превозните средства и препятствията отпред и спирачките се задействат автоматично, ако се приближите твърде много.

фокуса на водача е върху пътя

ПРОЕКЦИОНЕН HEAD-UP ДИСПЛЕЙ НА ПРЕДНОТО СТЪКЛО

Благодарение на проекционният дисплей на стъклото пред водача, виждате важна информация за шофирането, като например скорост и предупреждения за безопасност, точно пред вас, така че да можете да се съсредоточите върху шофирането, без да поглеждате надолу.

Homura

от 55 190лв с ДДС1
Пълноценното изживяване при шофиране започва от първия поглед. Допълнителните дизайнерски елементи отвътре и отвън разпалват сетивата ви и ви подтикват да седнете зад волана и да се насладите на шофирането.

СТРАНИЧНИ ОГЛЕДАЛАТА - ЧЕРЕН ПИАНО ЛАК

ВСЕКИ ДЕТАЙЛ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ

Красиво допълва външната красота, като кара автомобила да се откроява още повече.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ЧЕРЕН ТЕКСТИЛЕН САЛОН

ДОПЪЛНИТЕЛНО ДОКОСВАНЕ НА ЕЛЕГАНТНОСТ

Висококачествените черни текстилни седалки с червени шевове придават на интериора по-луксозен вид и усещане - това го прави още по-привлекателен, когато отворите вратата, за да се качите и тръгнете на път.

Plus

от 54 590 лв с ДДС1

Добавихме двузонов автоматичен климатик, 18" алуминиеви джанти, подгряване на волана и на предните седалки, преден парктроник, цветна камера за обратно виждане за по-лесно, по-безопасно паркиране. Насладете се на удобство и комфорт.

HiFi аудио СИСТЕМА BOSE*

усещане като в звукозаписно студио

Озвучителната система Bose с 12 високоговорителя оживява всяко шофиране със звук като на концерт.


*В комбинация с пакет SOUND

ДВУЗОНОВ АВТОМАТИЧЕН КЛИМАТИК

ЗАДАЙТЕ ИДЕАЛНАТА СИ ТЕМПЕРАТУРА

Вие и вашият пътник можете да разполагате с независим климатичен контрол, без да е необходимо да споделяте една и съща температура, ако някой от вас предпочита пространството да е малко по-топло или малко по-хладно.

GT

От 58 290 лв с ДДС1

Възползвайте се от нашият най-мощен двигател 186КС. Мощност, ускорение, нисък разход на гориво и вредни емисии. Не е ли това смисъла на технологиите.

Добавихме и високо усъвършенстваните системи за безопасност i-Activsense.

GT Plus

От 61 290 лв с ДДС1
Добавете към двигателя с мощност 186КС и всичко необходимо, за да почувствате първокласен комфот - отопляеми предни седалки и волан, двузонов автоматичен климатик, интелигентен ключ, камера за задно виждане, преден и заден парктроник и др.

HiFi аудио СИСТЕМА BOSE*

УСЕЩАНЕ КАТО В ЗВУКОЗАПИСНО СТУДИО

Озвучителната система Bose с 12 високоговорителя оживява всяко шофиране със звук като на концерт.


*В комбинация с пакет SOUND 

КАМЕРА С 360° ИЗГЛЕД*

ЛЕСНО ПАРКИРАНЕ

Не е необходимо да се притеснявате за паркиране на заден ход или за движение на заден ход в гараж - камерата с 360° обзор ви помага да се ориентирате безопасно. 

 

*В зависимост от нивото на оборудване

КОНФИГУРИРАНЕ НА MAZDA3 СПОРЕД ВАШИТЕ НУЖДИ

ОРИГИНАЛНИ АКСЕСОАРИ MAZDA

Mazda3 винаги е била дизайнерска икона в своя клас. А с оригиналните аксесоари на Mazda можете да направите още една стъпка напред и да конфигурирате автомобила си за вашето лично изживяване при шофиране.

ОТКРИЙТЕ