MAZDA3 HATCHBACK

ИЗБЕРЕТЕ ВАШЕТО ОБОРУДВАНЕ

mazda3 hatchback

COMFORT

Стабилно управление и превъзходно шофиране с 16-инчови джанти, иновативни LED фарове и усъвършенствана безопасност i-Activsense, включително Smart City Brake Support (SCBS).

проекционен head up дисплей

дръжте очите си на пътя

Вижте важна информация за водача, като предупреждения за скорост и безопасност точно пред вас, така че да можете да се съсредоточите изцяло върху шофирането, без да гледате надолу.

научете повече

дълги пътувания без стрес

адаптивен круиз контрол с радар (mrcc)

Докато шофирате, системата измерва разстоянието между вас и автомобила отпред, за да ви държи на безопасна дистанция, страхотна функция за дълги пътувания и шофиране на магистрала.

plus

Страхотно за града със стилни 18-инчови лети джанти, премиум интериор с фино изработени детайли, както и интелигентно влизане без ключове, за да спестите ценно време за влизане и излизане от колата.

лесно паркиране

камера за заден ход

Няма нужда да се притеснявате, когато паркирате на дадено място или вкарвате автомобила в гаража, камерата за заден ход ви помага да се движите безопасно.

идеалната температура за вас

двузонов автоматичен климатик

Вие и вашият пътник можете да имате различни предпочитания за климатизацията в купето, няма нужда да споделяте една и съща температура, благодарение на двузоновия автоматичен климатик.

gt

Възползвайте се от най-добрата технология за фарове, включваща адаптивни LED фарове с автоматично затъмняване и шофиране без стрес, плюс 8,8” широк централен дисплей с интуитивно управление.

не пропускайте важна информация на пътя

система за разпознаване на пътни знаци

Нашата система ви предупреждава за важни пътни знаци, дори когато сте ги пропуснали. По този начин ще шофирате в съответствие с ограниченията на скоростта и правилата и ще се насладите на пътуването.

ВСЯКО ШОФИРАНЕ Е ЗАПОМНЯЩО СЕ

Огледало, седалка на шофьора и Head Up дисплей с функция за запаметяване

Функцията за запаметяване на позицията на шофьорската седалка е свързана с външното огледало и Head Up дисплей за ваше удобство.

ОТКРИЙТЕ ПОВЕЧЕ
gt plus

Увеличете максимално удобство, безопасност и комфорт с камера за обратно виждане за лесно паркиране и двузонов автоматичен климатичен контрол, така че вие ​​и вашият пътник да изберете своята идеална температура.

улеснен достъп

умен безключов достъп

Влезте в автомобила, без да изваждате ключа от джоба си, просто сложете ръката си в дръжката и ще отключите автомобила.

стил и изисканост

18" алуминиеви джанти

Възползвайте се от привлекателните и неустоими 18 цолови алуминиеви джанти, които не само допълват спортния и първокласен външен вид на изцяло новата Mazda3, но и допринасят за сцеплението и стабилността на автомобила.

ОТКРИЙТЕ ПОВЕЧЕ

ОРИГИНАЛНИ АКСЕСОАРИ

КОНФИГУРИРАЙТЕ МАЗДА3 СПОРЕД ВАШИТЕ НУЖДИ

Mazda3 винаги е била икона за дизайн в своя клас. А с оригинални аксесоари на Mazda можете да отидете една стъпка по-нататък и да конфигурирате автомобила си.

РАЗГЛЕДАЙТЕ АКСЕСОАРИ
Намерете дилър на MAZDA

Намерете най-близкия дилър на Mazda

СЕДНЕТЕ ЗАД ВОЛАНА

Тествайте изцяло новия хечбек Mazda3 и вижте какво го прави специален

1 Снимките са с илюстративна цел и може да се различават от оборудването което сте избрали. Показаните цветове и някои характеристики на интериора и екстериора могат да се различават от действителния модел.

Всички показани цени са необвързващи препоръчителни цени с включен ДДС (20%).

конфигурирайте вашата MAZDA3 според вашите нужди

MAZDA оригинални аксесоари

Mazda3 винаги е била дизайнерска икона в своя клас. А с оригиналните аксесоари на Mazda можете да отидете една стъпка по-далеч и да конфигурирате автомобила си според вашето лично усещане за шофиране.

открийте повече
конфигуратор

използвайте нашият конфигуратор за да създадете перфектната Mazda3 за вас.

създайте вашата Mazda