2024 MAZDA3 ХЕЧБЕК

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ КЛАС

PRIME-LINE

Нашият модел от начално ниво поставя високо летвата с много атрактивни характеристики, които са стандартни за всяка Mazda3, включително системата Mazda M Hybrid и цветния head-up дисплей, както и безжичните Apple CarPlay®² и Android Auto™².

ПРОЕКЦИОНЕН HEAD-UP ДИСПЛЕЙ НА ПРЕДНОТО СТЪКЛО

Съсредоточете се върху шофирането, без да гледате надолу. Head-up дисплеят ви помага да не изпускате от очи пътя, като прожектира важна информация за шофирането, като например скорост и предупреждения за безопасност, точно пред вас. Сега той може да предоставя указания и от вашия смартфон, свързан чрез безжичен Apple CarPlay® или безжичен Android Auto™.

РАДАРЕН КРУИЗ КОНТРОЛ НА MAZDA

Нашата усъвършенствана система за круиз контрол помага за намаляване на умората при дълги пътувания. Сензорите следят разстоянието между вашия автомобил и движещото се отпред превозно средство, като без усилие поддържат безопасна дистанция.

EXCLUSIVE LINE

Exclusive Line предлага допълнително докосване на елегантност и комфорт с 18-инчови сиви алуминиеви джанти, предни сензори за паркиране, отопляеми предни седалки, двузонов климатичен контрол, безключово влизане и Qi безжично зареждане.

QI БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

Удобно интегрирано в централната конзола, безжичното зарядно устройство Qi поддържа съвместимия ви смартфон зареден и готов за работа, като ви помага да избегнете бъркотията от кабели за зареждане в елегантния интериор.

ДВУЗОНОВ АВТОМАТИЧЕН КЛИМАТИЧЕН КОНТРОЛ

Харесва ли ви да е хладно, но на пътника ви не му харесва? И двамата можете да се чувствате комфортно благодарение на независимия климатичен контрол, без да е необходимо да правите компромиси.

ИНТЕЛИГЕНТНО ВЛИЗАНЕ БЕЗ КЛЮЧ

Съхранявайте ключовете си в джоба със системата Smart Keyless Entry. Просто натиснете бутона на вратата или повдигащата се врата, за да ги заключите или отключите. Можете също така да използвате бутоните на ключодържателя, както при стандартната безключова система.

HOMURA

Homura разпалва страстта ви с вълнуващи детайли, които подчертават изискания дизайн, като например черни външни огледала, стъкло за защита на личния живот, 18-инчови алуминиеви джанти в черно, както и спортен черен интериор с червени шевове.

18-ИНЧОВИ ЧЕРНИ АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ

Елегантните 18-инчови черни алуминиеви джанти добавят енергичен и модерен акцент към изтънчения дизайн на автомобила, като същевременно му придават зрялост и отличителност.

ОТПУСНЕТЕ СЕ В ИЗИСКАНИЯ ИНТЕРИОР

Можете да се чувствате спокойно в стилния интериор с високо ниво на изработка, което превръща всяко шофиране в истинско удоволствие. Седалките от луксозен черен текстил и елегантните червени шевове, арматурното табло, конзолата, подлакътника на вратата и тапицерията служат за повишаване на комфорта и повдигане на настроението ви.

NAGISA

Покажете стила си като собственик на истинско произведение на изкуството. С елегантен интериор с фини материали, като кожен салон Leatherette в цвят Teracotta, черен велур Leganu® в средата на седалките , Mazda3 Nagisa 2024 ви кара да се чувствате комфортно в красив, успокояващ салон с усъвършенствани технологии, като памет за позицията на шофиране, които извеждат вашето шофиране на следващото ниво.

ПРЕМИУМ АУДИО СИСТЕМА BOSE®

Почуствайте се като в звукозаписно студио - системата за звук с 12 високоговорителя Bose® се отличава с висококачествен звук и стилен сребрист дизайн на високоговорителите, обработка на сигнала Bose Centerpoint, BassMatch® и технология за компенсиране на шума AudioPilot.

КОЖЕН САЛОН В ЧЕРНО И ТЕРАКОТА

Полюбувайте се на красивите седалки от кожа Leatherette в цвят теракота с черен велур Leganu® в средата. Арматурното табло и подлакътникът са съчетани с черния велур на седалките и имат фини шевове в цвят теракота. Допълнен от черни тапицерии и висококачествени материали в целия салон, интериорът излъчва рационална изтънченост с ретро привкус.

ЕЕЛЕКТРИЧЕСКО РЕГУЛИРАНЕ СЕДАЛКАТА НА ВОДАЧА

Седалката с електрическо задвижване в 8 посоки и регулируема лумбална опора ви позволява да шофирате уверено, поставяйки ви в перфектната позиция, за да се наслаждавате на пътя. Nagisa разполага с памет за позицията на шофиране, която автоматично се настройва според предпочитаната позиция на всеки водач.

ОСТАНЕТЕ ВЪВ ВРЪЗКА С 2024 MAZDA3

Открийте повече за 2024 Mazda3 хечбек. Опитайте сами автомобила по време на тест драйв или разгледайте нашите брошури.

КОНФИГУРАТОР

Използвайте нашия конфигуратор, за да намерите идеалната за вас Mazda3 2024

КОНФИГУРАТОР
ЛОКАТОР НА ДИЛЪРИ

Искате да обсъдим възможности? Можем да ви бъдем полезни

ЛОКАТОР НА ДИЛЪРИ

1Снимките са с илюстративна цел и може да се различават от оборудването което сте избрали. Показаните цветове и някои характеристики на интериора и екстериора могат да се различават от действителния модел.

Всички показани цени са необвързващи препоръчителни цени с включен ДДС (20%).

Попитайте оторизиран дилър на Mazda за точната цена на конкретния модел.


2Наличието на функционалността Android Auto се очаква през втората половина на 2023 г. При наличността е необходимо да се актуализира софтуерът в автомобила, което може да се направи чрез посещение на някой от оторизираните партньори на Mazda или чрез актуализация по въздуха. За допълнителна информация се свържете с оторизиран партньор на Mazda.