ВЪЛНЕНИЕ НА ЧЕТИРИ КОЛЕЛА

MAZDA MX-5 RF

ЕЛЕГАНТЕН ВЪНШЕН ВИД, ВЪЛНУВАЩО УСЕЩАНЕ

Перфектният израз на спортна елегантност и дизайн, ориентиран към водача, Mazda MX-5 RF 2023 е легендарен роудстър, който сега се предлага с нов екстериор Циркониев Пясъчен Металик. Зад волана той се усеща като продължение на тялото ви - създавайки единство между автомобил и водач, така че никога няма да спрете да жадувате за още.

СЪЗДАЙТЕ СВОЯТА MAZDA

ЗАЯВКА ЗА ОФЕРТА
JINBA ITTAI - ДИНАМИЧНА ВРЪЗКА

В Mazda Jinba Ittai означава единство между водача и автомобила, което се дължи на ориентирания към водача дизайн и отзивчивото управление, което кара автомобила да се чувства като продължение на тялото ви.

ИЗЖИВЯВАНЕ KODO: ДИЗАЙН НА ДУШАТА НА ДВИЖЕНИЕТО

Нашият Kodo: Подходът към дизайна на Kodo Soul of Motion улавя духа на движението и ви привлича да седнете зад волана с красиви пропорции, плавни линии и драматични контури.

ОПОЗНАЙТЕ НОВИТЕ ЦВЕТОВЕ

Искате ли да разберете кой цвят отговаря най-добре на вашата личност? Изпробвайте новите цветове циркониев Пясъчен Металик, Платинен Кварцов Металик или Страстно Червен Перлен Металик. Добрата новина? Няма да сбъркате. С подобна каросерия той е спиращ дъха във всеки цвят.

СЪЗДАЙТЕ СВОЯТА MAZDA
17" цолови алуминиеви джанти

Стилните колела подчертават енергичния дух и перфектно балансираните пропорции.

HARD TOP

13 секунди до забавлението: бързо отварящият се, напълно автоматичен твърд покрив предлага допълнителна топлинна и звукова изолация за целогодишно удоволствие.

ЦИРКОНИЕВ ПЯСЪЧЕН ЧЕТАЛИК

Поразителният, земен тон на новия екстериор Циркониев Пясъчен металик е смела нова цветова опция за Mazda MX-5 RF 2023. Вдъхновено от топлия цвят на пясъка и скалите, това динамично покритие създава жълтеникави и дори зеленикави подтонове в зависимост от светлината.

ОТКРИЙТЕ НОВИТЕ СПЕЦИАЛНИ ИЗДАНИЯ

Mazda MX-5 RF 2023 се предлага в две специални издания: Kazari и Kizuna. Разгледайте забележителните цветови комбинации и специалните екстри в тези вълнуващи нови издания. 

РАЗГЛЕДАЙТЕ СПЕЦИАЛНИТЕ ИЗДАНИЯ

СЪЗДАЙТЕ СВОЯТА УНИКАЛНА MAZDA

СЪЗДАЙТЕ СВОЯТА УНИКАЛНА MAZDA. Изберете от множество опции, за да я направите изцяло своя, като например подходяща централна конзола, която да отговаря на вашите нужди, или висококачествени спортни седалки Recaro с вградени високоговорители в подглавника.

СТИЛНИ LED СВЕТЛИНИ

атрактивните LED светлини създават свеж модерен вид и осигуряват отлична видимост.

БАГАЖЕН КАПАЦИТЕТ

127 литра пространство в багажника правят спортния роудстър по-практичен.

БЕЗЖИЧЕН APPLE CARPLAY + ЗВУК BOSE

С безжичната Apple CarPlay потребителите на iPhone могат да се свързват с любимите си развлечения и карти без кабел, както и да се наслаждават на превъзходно качество на звука със звуковата система BOSE®. Потребител на Android? Не се притеснявайте: все още можете да се свържете с Android Auto и да зареждате телефона си едновременно с помощта на кабел.

КИНЕМАТИЧЕН КОНТРОЛ НА СТОЙКАТА И АМОРТИСЬОРИ BILSTEIN

ОПИТ ПРИ ШОФИРАНЕ

За да се създаде още по-спортно усещане за водача и подобрено усещане за единство с вашата нова 2022 Mazda MX-5 RF, новата технология Kinematic Posture Control осигурява по-добра стабилност в завоите при по-високи скорости, а амортисьорите Bilstein ви поддържат стабилни и ниско разположени на пътя.

ТЕХНОЛОГИЯ ЗА БЕЗОПАСНОСТ I-ACTIVSENSE®

ОПИТ ПРИ ШОФИРАНЕ

i-Activsense е набор от усъвършенствани иновации за безопасност на Mazda, които могат да ви предупреждават за опасности и да ви помагат да избягвате сблъсъци - или да намаляват последствията от тях. Защото разликата между доброто и вдъхновяващото шофиране е в увереността.

ОБИЧАН ОТ ФЕНОВЕ И ЕКСПЕРТИ

2022 Mazda MX-5 RF е спечелила безброй награди по време на 31-годишното си властване в категорията роудстър - и продължава да го прави. През 2022 г. и след това Mazda MX-5 продължава да става все по-добра и по-добра, вълнувайки шофьорите по цял свят с фокуса си върху "по-ниско тегло, повече мощност", съчетан с Kodo Design и изненадващ комфорт.

ОСТАНЕТЕ ВЪВ ВРЪЗКА С MAZDA MX-5 RF

Открийте повече за Mazda MX-5 RF. Опитайте сами автомобила с тест драйв или разгледайте нашите брошури.

КОНФИГУРАТОР

Използвайте нашия конфигуратор, за да намерите идеалната Mazda3 за вас.

КОНФИГУРАТОР
ЛОКАТОР НА ДИЛЪР

Чувствайте се свободни да се свържете с вашия дилър на Mazda.

ЛОКАТОР НА ДИЛЪР