вълнение, което никога не свършва

MAZDA MX-5 RF

ЕЛЕГАНТЕН ВИД, ВЪЛНУВАЩО ПРЕЖИВЯВАНЕ

Mazda MX-5 е легендарен роудстър, отново в свежо издание с вълнуващи нови екстри. Като перфектен израз на спортна елегантност и ориентиран към водача дизайн, Mazda MX-5 RF се чувства като продължение на вашето тяло-създавайки единство между водача и колата, така че никога няма да спрете да жадувате за повече.

създай своята сега
ДЖИНБА ИТАЙ - ДИНАМИЧНА ВРЪЗКА

В Mazda Jinba Ittai означава единството на шофьора и автомобила, така както се създава връзка между ездача и коня. При автомобила тази връзка се създава от ориентирания към водача дизайн и отзивчиво управление, което кара колата ви да се чувства като продължение на тялото ви.

ОТКРИЙТЕ KODO ДИЗАЙН - ДУШАТА НА ДВИЖЕНИЕТО

Уникалният дизайн на Mazda „Kodo: Soul of Motion“ се отличава с красиви пропорции, плавни линии и драматични контури - улавящ духа на движението и ви приканва да се качите зад волана.

представяме ви КРАЛСКО СИН ПЕРЛЕН МЕТАЛИК

Новият Кралско син перлен металик е едновременно стилен и ярък, подчертавайки елегантността на формата Mazda MX-5. Използвайте нашия конфигуратор, за да сравните различни цветове и да решите сами при избора на цвят.

17" цолови алуминиеви джанти

Стилните джанти запазват енергичния дух и подчертават ниската, спортна стойка.

твърд таван

13 секунди за забавление: бързо отварящият се, напълно автоматичен твърд покрив предлага допълнителна топло- и звукоизолация за целогодишно удоволствие.

стилни задни светлини

Атрактивните LED светлини създават свеж, модерен вид и предлагат отлична видимост за околните.

ИЗСЛЕДВАЙТЕ ИНТЕРИОРА НА MAZDA MX-5 RF

Влезте вътре, за да разгледате интериора: изберете и плъзнете за 360 ° изглед на интериора.

БЯЛА НАПА КОЖА

Гладките седалки от бяла кожа подобряват усещането за качество в откритата, проветрива кабина.

обем на багажника

127 литра пространство в багажника правят спортния роудстър по -практичен дори и за дълги вълнуващи пътувания.

КОКПИТ, ЦЕНТРИРАН ОКОЛО ВОДАЧ

Създаден за комфорт: Всичко на разположение за предотвратяване на умората и намаляване на разсейването.

свързаност

ANDROID AUTO™ И БЕЗЖИЧЕН APPLE CARPLAY™

Свържете вашия Android или iPhone за достъп до вашата музика, карти и други приложения чрез гласово управление или мултимедийния командер. Потребителите на iPhone дори могат да се свържат към системата безжично.

повече относно свързаността

ПОТОПЕТЕ СЕ В МУЗИКАТА

BOSE аудио система

В сътрудничество с Bose, опитни инженери създадоха система, която се грижи за уникалната акустика на Mazda MX-5 RF. Звуковата система Bose предлага богато и завладяващо аудио изживяване, което ви поставя в центъра на музиката.

СЪЗДАДЕН ЗА УДОВОЛСТВИЕ ОТ ШОФИРАНЕТО
BILSTEIN спортно окачване

Bilstein спортно окачване намалява височината на Mazda MX-5 за по-спортен вид с подобрен контрол и усещане, подобно на състезателна кола-без да се жертва комфорта при шофиране.

SKYACTIV технология

Двигателите на Mazda SKYACTIV са динамични и мощни - осигуряват отлична производителност, отлична горивна ефективност и отговарят на строгите изисквания за емисиите.

I-ACTIVSENSE

Усъвършенстваните технологии за безопасност i-ACTIVSENSE предлагат спокойствие с много иновативни функции, като например поддръжка на интелигентни спиране в градски условия и предупреждение за напускане на лентата. За вас остава насладата от шофирането.

ЛЮБИМ АВТОМОБИЛ И НА ФЕНОВЕ И НА ЖУРИТА

Mazda MX-5 спечели безброй награди по време на 31-годишното си управление над категорията роудстър-и продължава да го прави. От първия ден Mazda MX-5 продължава да става все по-добра и вълнуваща за шофьорите по целия свят с акцента си върху „по-ниско тегло, повече мощност“, съчетано с Kodo Design и изненадващ комфорт.

Етикети за нови автомобилни гуми

Информацията за етикета на гумите ще предостави подробности за ефективността на гумите за вашия модел Mazda, включително ефективност, сцепление и нива на шум.

ОТКРИЙТЕ ПОВЕЧЕ

останете информирани относно MAZDA MX-5 RF

Mazda MX-5 RF може да предложи толкова много: Следвайте връзките по-долу, за да научите повече, да разгледате многото опции или-още по-добре-да резервирате тест драйв или да говорите с местен дилър.

изтеглете брошура

Вижте МХ5 RF и от други красиви ъгли и получете всички подробности тук.

Свалете брошура
Открийте Вашият MAZDA дилър

Искате ли да обсъдите допълнителни възможности? Можем да съдействаме.

открий дилър