СУБКОМПАКТНА КОНЦЕПТУАЛЕН АВТОМОБИЛ

ХАЗУМИ

МАЛКИ И МОЩНИ

В смисъл „обвързан“ или „извиращ“ на японски, Hazumi използва потенциала на KODO дизайн, за да характеризира личността на малко, но енергично животно, избухнало от енергия. 

СУБКОМПАКТЕН С ХАРАКТЕР

Характерният Hazumi беше представен на автомобилното изложение в Женева през 2014 г. и демонстрира експертно, че малкото може да бъде голямо, когато има значение. Нашите инженери отказаха компромис и разработиха компактен, пълен с интелигентна технология SKYACTIV, 1,5-литров чист и мощен двигател, информационно-развлекателна система MZD Connect и модерни системи за избягване на инциденти и други функции за безопасност. 

ДИЗАЙН HAZUMI

Първият ни субкомпакт с KODO дизайн е създаден, за да изглежда така, сякаш буквално избухва от енергия. Той се отличава с впечатляващи 18-инчови алуминиеви джанти, центрирани двойни изпускателни тръби, футуристични екрани, усъвършенстван head-up дисплей и четири спортни седалки. Енергичният външен вид и личността на Хазуми му придават истинско присъствие на улицата, идеално за града. 

mazda2

СПОРТНО СУПЕРМИНИ, ЗА ВЪЛНУВАЩО ЗАБАВЛЕНИЕ

Изживейте Jinba Ittai както никога преди. Mazda2 съчетава изразителен дизайн, вълнуващо удоволствие от шофирането и успокояващ контрол зад волана с G-Vectoring Control.

ИЗСЛЕДВАЙТЕ
ПРОЕКТ ОТ СЛЕДВАЩО ПОКОЛЕНИЕ

Да вдъхнем живот на утрешните идеи 

skyactiv-x

Бъдещето на двигателите