СВЪРЗАНОСТ

останете свързани с автомобила

Практически функции за дистанционно управление, най-доброто забавление и максимален комфорт: С нашите свързани услуги и нашата информационно-развлекателна система от следващо поколение MAZDA CONNECT можете да влезете в нова ера на цифровите технологии.

ВИНАГИ СВЪРЗАНИ С УДОБСТВАТА НА ВАШИЯ СМАРТФОН

В днешно време винаги и навсякъде сте свързани със света. И разбира се, вашата Mazda не прави изключение. Разгледайте всички възможности за комуникация и се насладете на допълнителните възможности, които идват с вашия смартфон.

КОМУНИКАЦИИ

КОМУНИКИРАЙТЕ С ЛЕСНО, ПРИ БЕЗОПАСНО ШОФИРАНЕ

Шофирайте безопасно и останете свързани. Вашата Mazda ви помага да поддържате връзка със семейството и приятелите си чрез разговори без ръце или текстови съобщения-помага ви да останете фокусирани върху шофирането.¹

ТЕКСТОВО СЪОБЩЕНИЕ

Текстовите съобщения, получени от съвместими свързани устройства, могат да бъдат изтеглени, показани, прочетени на глас и на тях да се отговори, всичко от вашия автомобил.

ИЗТЕГЛИ
ОБАЖДАНЕ БЕЗ ИЗПОЛЗВАНЕ НА РЪЦЕ И ГЛАСОВИ КОМАНДИ

Телефонни разговори със свободни ръце са възможни чрез Bluetooth® връзка. Използвайте гласови команди, за да осъществявате телефонни обаждания по време на шофиране*

изтегли
контакти

Mazda Connect може да импортира до 5000 контакта от вашия смартфон.

изтегли

НАСТРОЙКИ И ПОДКРЕПА

Вашата Mazda се предлага с множество персонализирани настройки, за да ви осигури по -удобно и комфортно изживяване при шофиране.

НАСТРОЙКИ И ПОДКРЕПА

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Имате въпрос или имате нужда от помощ при отстраняване на неизправности? Вижте тази страница първо за най -често задаваните въпроси.

FAQ

* Свързаните услуги понастоящем са само за собствениците на изцяло новата Mazda MX-30 и 2021 Mazda CX-5. Connected Services е абонаментна услуга и изисква съвместимо мобилно устройство за изтегляне и регистрация в приложението MyMazda. Включен е 3-годишен допълнителен период, който започва да тече от датата на първата регистрация на превозното средство.

¹ Моля, говорете с вашия дилър на Mazda, тъй като функциите могат да се различават в зависимост от модела.

* Apple CarPlay®, Android Auto ™, Bluetooth® и Bose са регистрирани търговски марки в САЩ и други страни.

iPhone е търговска марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други страни. Apple CarPlay® е търговска марка на Apple Inc.

© 2018 Google LLC, използвано с разрешение. Google и логото на Google са регистрирани търговски марки на Google LLC. Android, Android Auto ™ и други марки са търговски марки на Google LLC.

Името и логото на Bluetooth® са собственост на Bluetooth SIG, Inc.

ВАШЕТО УНИКАЛНО РАЗВЛЕКАТЕЛНО ПРОСТРАНСТВО

Благодарение на DAB цифрово радио имате достъп до безброй радиостанции, които ще ви помогнат да откривате нова музика. И ако предпочитате да слушате вашата любима музика, USB и Bluetooth® технологията свързват телефона ви за секунди. Така или иначе, ще се наслаждавате на най -доброто забавление на всяко шофиране.

ЗАБАВЛЕНИЯ

ПОВЕЧЕ ОПЦИИ ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ ЗА ПЪТУВАНЕТО

Любимото ви съдържание е достъпно по всяко време с DAB+ и функции, за да се потопите в музиката и забавленията. Вашата Mazda ви предлага опции, които да ви забавляват.

DAB & AM/FM

С подобрения в звука и приемането слушайте AM или FM радио по -ясно.

изтегли
GRACENOTE

Вижте името на изпълнителя, заглавието на албума и заглавието на песента, когато свържете USB аудио устройство.

 

изтегли
USB аудио & USB режим

Просто свържете съвместимо устройство към USB порта и започнете да се наслаждавате на любимата си музика със съвместима USB памет.

изтегли
BLUETOOTH®

С свързано съвместимо Bluetooth® устройство можете да се наслаждавате на музика.

 

изтегли

актуализиране на GRACENOTE

АКТУАЛИЗИРАЙТЕ GRACENOTE ДО ПОСЛЕДНАТА ВЕРСИЯ

 

ЗАБЕЛЕЖКА: Преди да започнете, уверете се, че колата ви е на безопасно място и превключването на предавките е на паркинг.

как да актуализирам GRACENOTE - целият процес

1 Поставете USB устройство в компютъра си с поне 1 GB свободно място.
2 Изтеглете и запазете файла, като използвате връзката ИЗТЕГЛЯНЕ в долната част на този списък (файлът е за европейския пазар).
3 Поставете файла на горното ниво на вашето USB устройство (не в папка на по -ниско ниво).
4 Когато приключите, безопасно извадете USB устройството и го извадете от компютъра.
5 Поставете устройството в USB порта на вашия автомобил.
6 Изберете „Настройки“ от менюто на основния дисплей.
7 Превъртете надолу, за да изберете „Системни настройки“.
8 Докоснете „Gracenote Database Update“ и системата ще покаже най -новата инсталирана версия.
9 Когато видите подкана „Искате ли да актуализирате базата данни на Gracenote до <версия>?», Уверете се, че това е най -новата версия, която сте изтеглили на USB устройството. След това изберете „Актуализиране“.
10 Актуализацията може да отнеме няколко минути.
11 Когато приключи, системата ще ви уведоми дали актуализацията е била успешна и можете безопасно да извадите USB устройството от порта.
Изтеглете последната версия на Gracenote тук:

изтегли (890 MB)

НАСТРОЙКИ И ПОДКРЕПА

Вашата Mazda се предлага с множество персонализирани настройки, за да ви осигури по -удобно и комфортно изживяване при шофиране.

НАСТРОЙКИ И ПОДКРЕПА

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Имате въпрос или имате нужда от помощ при отстраняване на неизправности? Вижте тази страница първо за най -често задаваните въпроси.

FAQ