kodo - духът на движението

създаден от ръка, роден с душа

ръце, които превръщат глината в емоция

Нищо не може да замести умението на човешката ръка и силата на човешкото докосване при проектирането на Mazda. Kodo - Soul of Motion Design е нашата философия за вдъхване на живот в нашите автомобили. Глинените моделисти изработват своите идеи чрез глина, използвайки умения и емоции, за да ги оформят в модели с реални размери, които имат душа и форма, която движи сърцата на хората.

майсторска изработка

Нашите майстори от Takumi могат да обработят метал до 1/20 част от ширината на човешки косъм, това е прецизност и умения, които са жизненоважни, за да пресъздадат Kodo - Soul of Motion Design от визията на нашите дизайнери и красиви модели от глина към производствената линия. Наричаме го изкуството на производството на Mazda.

майсторско цветово излъчване

човешко докосване

Използваме цвят, за да оживим красотата на дизайна на Kodo. Takumi Nuri е изключителният подход на Mazda, използващ усъвършенствана технология за боядисване, за да създава цветове с богата дълбочина и блясък, които подчертават всяка чувствена крива и линия.

цвят, който ви вълнува

Майсторите художници използват пистолет за пръскане и внимателни движения на ръцете, за да добавят слой по слой, като художник, работят с цветни дизайнери, за да преследват идеалния цвят, създавайки красота, която пленява сърцата на хората 

презареждащо движение

дизайн създаден около човека

Използваме съвременни техники, за да изучаваме как хората се движат и реагират, докато шофират и обединяват инженери и дизайнери, за да проектират купета и интериори въз основа на подход фокусиран върху човека. Когато шофирането се чувства естествено и без стрес, той предоставя на водача максимален контрол, пълна безопасност и максимално удоволствие от шофирането.

иновативен дизайн печелещ световно признание

Автомобили спечелили награди

С над 350 награди за дизайн и всестранни иновации, от Red Dot Design до What Car? И Car of the Year, дизайнерската философия на МАЗДА е призната за това, че предлага красота, ефективност и шофиране в една непобедима комбинация.

красота и енергия, създадени от ръка

Обърнете внимание на МАЗДА CX-5, създадена от майстор и Kodo Design, за да създаде усещането за мощна инерция напред, чиста пъргавина и бързина, оживяла в Soul Red Crystal.

научете повече