по-високо ниво на удоволствие от шофиране

революционен skyactiv‑x

бъдещето на удоволствието от шофиране

При Mazda иновациите са в нашето ДНК. Но не заради самите тях. Skyactiv-X е нов двигател, който постига изключителни екологични показатели и вълнуваща мощност и производителност, независимо от обема на двигателя. В комбинация с нашата ориентирана към човека архитектура на превозни средства, тя укрепва връзката на Jinba Ittai между вас и колата и помага за защита на нашата скъпоценна планета.

открий повече
е-skyactiv-x

технология успешно вградена в сериен двигател - за първи път в света

Нашите инженери постигнаха онова, което никой друг не можеше. Те създадоха бензинов двигател, в който горивото се възпламенява като при дизелов. С нашата уникална технология, наречена Spark Controlled Compression Ignition (SPCCI), двигателят Skyactiv-X изразходва по-малко гориво от конвенционалния бензинов двигател, произвежда по-малко вредни емисии и въпреки това предлага значително по-голяма мощност.

научете повече

нашата визия за бъдещето

В нашата мисия да създаваме производителност и ефективност без компромиси, разработихме Skyactiv-X, първият в света бензинов двигател с компресионно запалване. В комбинация с нашата ориентирана към човека архитектура на превозните средства и нашите най-нови иновации, помагат да защитим нашата планета и да засилим връзката между вас и автомобила.

НАШАТА ВИЗИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО

В нашата мисия да създаваме производителност и ефективност без компромиси, ние разработихме е-Skyactiv-X, първият в света бензинов двигател със запалване чрез компресия. Наред с нашата архитектура, ориентирана към човека, тези най-нови иновации помагат да се защити нашата ценна планета и да се засили връзката между автомобила и водача. 

концепция мазда kai

продължение на вашето тяло

Mazda Kai Concept е нашата идея за идеалния компактен хечбек, съчетаващ върховите технологии на Mazda, Kodo - Soul of Motion Design и японската естетика - с производителността и ефективността на нашия новаторски бензинов двигател Skyactiv-X и следващото поколение Skyactiv-Vehicle Achitecture.

открий повече

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА БЮЛЕТИН

Въведете данните си за контакт, за да получите последните новини от Mazda. Ще получавате редовен бюлетин с последните новини и актуални предложения. 

АБОНИРАЙ СЕ

намерете какво представлява джинба иттаи

С блестящо управление, зашеметяващо изпълнение и ориентиран към човека Kodo - Soul of Motion Design, бързо ще усетите близка връзка зад волана на емблематичния МАЗДА MX-5 или MX-5 RF.

опит