проектиране за бъдещето

за любовта към движението

следващо поколение дизайн

Нашите дизайнери създават концептуални автомобили с истинска цел, а не само за шоу. Използвайки философията и ценностите на Kodo - Soul of Motion Design, ние разработваме идеи, които предават душата и личността. Със своето усещане за жизненост и елегантен и изискан външен вид, нашите концептуални автомобили разкриват дизайна на следващото поколение, който се влива в автомобилите на Mazda, които карате в бъдеще, гарантирано да върти глави и да ускорява сърдечния ритъм.

вижте бъдещето вземете шипа

На автомобилното изложение в Токио през 2017 г. Mazda представи два концептуални автомобила, които разкриха нашите идеи за дизайн от следващо поколение с Mazda Vision Coupé и бъдещето на компактния хечбек с Mazda Kai Concept. Нашият глобален ръководител на дизайна, Ikuo Maeda, обяснява в това видео това, което нашите дизайнери се стремят да постигнат.

как се промени нашата визия за дизайн

Нашата философия за дизайн на Kodo - Soul of Motion започва през 2010 г. За нас автомобилът е повече от метал, който ви премества от едно място на друго; той трябва да има жизненост и да формира мощна връзка с хората, които го използват. Нашите дизайнери се опитаха да уловят това неуловимо качество, използвайки Kodo Design в концептуални автомобили, включително Koeru, Hazumi, MX-5 Speedster и MX-5 Spyder.

koeru

Със своята изключителна аеродинамична форма, ниско разположена кабина и широки пропорции кросоувърът на Mazda Koeru SUV предава мощно усещане за скорост и страхотно присъствие. Формата оптимизира въздушния поток за повишаване на стабилността, особено при по-високи скорости, за интензивно приятно шофиране.

разгледайте

hazumi

Езикът на Kodo Design може да се адаптира безкрайно, за да разработва автомобили с всякакъв размер. Mazda Hazumi е компактен концептуален автомобил, вдъхновен от идеята за малко, но енергично животно. Въпреки малкия си размер, Mazda отказва компромиси и Hazumi е напълно оборудван с модерна Skyactiv Technology.

разгледайте

mx-5 speedster/spyder

Ние изтласкахме нашата философия за леко, забавно шофиране на нови нива с концепциите на Mazda MX-5 Speedster и Mazda MX-5 Spyder. Вдъхновен от винтидж класиката, Spyder се отличава решетка за засмукване на въздуха и специални 17 ”колела. Speedster съблича роудстъра до абсолютните му основи за сензационно движение на открито.

разгледайте
майсторска изработка

силата на човешкото докосване

За да предизвикаме емоция във вас, когато видите и шофирате Mazda, ние настояваме да оживим автомобилите си, използвайки умението на човешката ръка и силата на човешкото докосване. Тази отдаденост на ръчно изработеното качество ви помага да почувствате радостта от шофирането и да формирате мощна връзка с Mazda.

разгледайте нашата майсторска изработка