Поддръжка и сервизиране

Автомобилът Ви е в сигурни ръце

Вашият автомобил Mazda е сервизиран от напълно обучен и компетентен състав от технически лица, на които можете да се доверите. Няма да оставим въпрос без отговор и няма да оставим неразрешен пробем, така че Вие да можете да се радвате на безпроблемно шофиране, както от първия ден с Вашия автомобил.

Разберете ползите
Защитете инвестицията си

Докато поддържате автомобила си в оптимално техническо състояние, това позволява да се насладите максимално на шофирането му. Представителите на Mazda са обучени според най-високите стандарти и могат да се справят с всеки проблем.

Поддръжка

Навременното сервизиране на автомобила го поддържа в оптимално техническо състояние, следователно помага на автомобила да задъжи своята стойност. Поддръжката според изискванията на Mazda гарантира и валидността на гаранцията. 

Научете повече

Дигитална Сервизна Информация Digital Service Record (DSR)

Mazda поддържа DSR за всички нови автомобили продадени на европейския пазар. DSR е пълна история на автомобила с всички сервизирания и допълнителни ремонти извършени по автомобила. DSR е сигурен, точен и винаги наличен, когато Ви потрябва. Информация от DSR се предоставя само на собственика по талон, съгласно регламента GDPR.

Научете повече

Профилактични прегледи на автомобила

Ние от Mazda препоръчваме профилактични прегледи на автомобила преди дълги пътувания и преди настъпване на зимния сезон.

Научете повече

Нужда от сервиз?

Ако времето за сервизиране на автомобила е настъпило или имате нужда от консултация относно техническото състояние на автомобила Ви, се свържете с най-близкия представител на Mazda.

Намерете представителство

1Автомобилите показани на снимките в сайта, може да се различават от автомобилите предназначени за българския пазар. Цветовете и някои интериорни и екстериорни детайли може да се различават от тези на предлаганите автомобили. Автомобилите може да са оборудвани с опционални аксесоари и екстри.

Всички нови автомобили Mazda са с гаранция 3 години или 100 000 км., което събитие настъпи първо. Споменатите цени за допълнителни аксесоари и джанти не включват монтаж. За допълнителна информация, моля свържете се с най-близкия представител на Mazda.

Bose® и Centerpoint® са регистрирани търговски марки на Bose Corporation U.S. и други страни. Използвани са с разрешение.