Поддръжка и сервизиране

Автомобилът Ви е в сигурни ръце

Вашият автомобил Mazda е сервизиран от напълно обучен и компетентен състав от технически лица, на които можете да се доверите. Няма да оставим въпрос без отговор и няма да оставим неразрешен пробем, така че Вие да можете да се радвате на безпроблемно шофиране, както от първия ден с Вашия автомобил.

Разберете ползите
Защитете инвестицията си

Докато поддържате автомобила си в оптимално техническо състояние, това позволява да се насладите максимално на шофирането му. Представителите на Mazda са обучени според най-високите стандарти и могат да се справят с всеки проблем.

Нужда от сервиз?

Ако времето за сервизиране на автомобила е настъпило или имате нужда от консултация относно техническото състояние на автомобила Ви, се свържете с най-близкия представител на Mazda.

Намерете представителство

1Автомобилите показани на картинките, може да се различават от автомобилите предназначени за българския пазар. Цветовете и някои интериорни и екстериорни детайли може да се различават от тези на предлаганите автомобили. Автомобилите може да са оборудвани с опционални аксесоари и екстри.

Всички нови автомобили Mazda са с гаранция 3 години или 100 000 км., което събитие настъпи първо. Споменатите цени за допълнителни аксесоари и джанти не включват монтаж. За допълнителна информация, моля свържете се с най-близкия представител на Mazda.

Bose® и Centerpoint® са регистрирани търговски марки на Bose Corporation U.S. и други страни. Използвани са с разрешение.