ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА УЮТЕН И БЕЗОПАСЕН СЕЗОН

С падането на листата и понижаването на температурите е време да подготвите автомобила си за предстоящите есен и зима. 

Не позволявайте на студа да ви застигне неподготвени, посетете вашия оторизиран сервиз на Mazda и разгледайте сезонното предложение, предназначено да ви осигури уверено шофиране през променливото време!

Уверете се, че Вашата Mazda е готова за предстоящия сезон и се възползвайте от нашите специални сезонни оферти за обслужване и аксесоари!

 

НАМЕРИ MAZDA ДИЛЪР

ПРЕДЗИМНА ПРОВЕРКА НА АВТОМОБИЛА

Преди да падне първия сняг, уверете се, че вашия автомобил е в отлична форма. Нашите сертифицирани техници ще извършат подробен преглед за да се уверят, че вашият автомобил е готов за зимата. Ще направим всичко - от проверка на спирачките и антифриза до тестване на акумулаторната батерия.

 

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС

KОМПЛЕКТ ЗИМНИ ГУМИ С ОРИГИНАЛНИ ДЖАНТИ MAZDA

Не рискувайте да се подхлъзвате по ледени пътища. Преходете на зимни гуми, които предоставят отлично сцепление, стабилност и контрол при снежни и ледени условия. Първо е безопасността!

 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ВАШИЯ MAZDA ДИЛЪР

СПИРАЧНИ НАКЛАДКИ

Спирачките са ви най-добрият приятел в зимните условия. Уверете се, че те са в перфектно работно състояние с нашите висококачествени спирачни накладки за подобрена способност за спиране.

 

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС

АКСЕСОАРИ MAZDA

Подобрете вашето зимно шофиране с нашите висококачествени аксесоари. От гумени стелки, за да предпазите интериора си от кал и сняг, до багажници и аксесоари за всички вашите приключенчески принадлежности, ние разполагаме с допълнителните неща, от които се нуждаете!

 

НАМЕРЕТЕ MAZDA ДИЛЪР

Снимките са символични. Възможно е не всички продукти да са налични на пазара в страната.

Офертата е валидна през периода на промоцията от 1 октомври до 31 декември 2023 г. За повече информация и оферта, която е подходяща за вашия автомобил, моля, свържете се с вашия оторизиран дилър на Mazda.