УСЛУГИ

С MAZDA ОСТАВАТЕ МОБИЛНИ. ВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ.

Независимо дали просто искате да карате друг модел на Mazda, неочаквано да се повреди или да имате нужда от алтернативно превозно средство за бизнес пътуване, ние гарантираме вашата мобилност с Mazda Mobil и Mazda Europe Service.

ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗА ПЪРВИТЕ 3 ГОДИНИ

АКТУАЛИЗАЦИЯ НА СЕРВИЗНАТА КАРТА

Навигационната система MZD Connect ви позволява да получавате най-новата карта в новото си превозно средство, като гаранция, че ще намерите най-добрата информация за маршрута за вашето пътуване. През първите 3 години ние предлагаме тази услуга безплатно.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

ОТКРИЙТЕ ОБХВАТА НА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ

ГАРАНЦИИ

Ние ви предлагаме широки възможности за избор, вариращи от гаранции за нови и употребявани превозни средства, до разширени гаранции. Можете да се отпуснете, знаейки, че вашето превозно средство е защитено.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

МАЗДА ЕВРОПА СЕРВИЗ

Не винаги всичко върви по план. Но дори и тогава, ако пътуването ви е застрашено, например, поради малко вероятно събитие или повреда, ние сме на място за вас. Услугата Mazda Europe осигурява вашата мобилност *. И това в над 30 европейски държави с бърза и всеобхватна помощ. 

НАМЕРЕТЕ ДИЛЪР

ПЛАН ЗА СЕРВИЗ НА MAZDA

Можете да планирате услугите си предварително. Предлагаме ви план, който покрива разходите за цялата поддръжка до пет години и ви осигурява сигурност за разходите. 

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

КАК ДА СЕ СВЪРЖЕМ С МАЗДА ЕВРОПА СЕРВИЗ

В случай на инцидент: незабавно съобщете за повредата си по телефона в контролния център на Mazda Europe Service *. И ако искате повече информация относно гаранционните условия и предимства на Mazda Europe Service (MES), винаги можете да се свържете с вашия дилър на Mazda. 

CALL CENTER ГЕРМАНИЯ (БЕЗПЛАТНО) (0800) 24 62 932

ще разговаряте на български език

В ЧУЖБИНА (ПЛАТЕНО) +49 (89) 55 987 214

плащане съгласно тарифата на вашият мобилен оператор

Пазарни специфики

* Времето за зареждане е на база на средни параметри и други въздействия като доставчик на енергия, температура и други фактори.

*
Отказ от отговорност за „Mazda Europe Service” - в зависимост от описанието на услугата на местния пазар