НАВИГАЦИЯ

ОТПРАВЕТЕ СЕ С ДОВЕРИЕ КЪМ ДЕСТИНАЦИЯТА

Постигнете увереност и наслада от шофирането си, знаейки, че вашата Mazda може да ви отведе с подобрено позициониране до зададеното местоположение. Стигнете до вашата дестинация без усилие, използвайки големия екран с висока резолюция. С 8,8-инчов широк дисплей виждате маршрута ясно и лесно.

3D жироскопен сензор

3D жироскопен сензор помага да се осигури изключително точно позициониране на местоположението дори на натоварени кръстовища или магистрални разклонения.

дисплеи в автомобила

Можете да промените настройките за яркост и контраст на централния дисплей или наличния head-up дисплей за активно шофиране, който прожектира информация на предното стъкло пред водача.

РАЗДЕЛЕН ЕКРАН

Вече няма нужда да превключвате напред и назад между музикални и навигационни екрани. Вижте карта и музикална информация едновременно с функцията за разделен екран.

актуализиране на навигацията

Можете да актуализирате данните от картата на вашата навигационна SD карта до най -новата версия с инструмента за актуализиране на картата.

*След изтичане на срока за безплатна актуализация е налична платена актуализация.

Вижте повече

СВЪРЖЕТЕ СВОЯТА MAZDA

Изберете вашата система
Mazda Connect
Mazda TomTom навигация
Навигационни системи с мулти-информационен дисплей

НАМЕРЕТЕ ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВСИЧКИ ФУНКЦИОНАЛНОСТИ

В частта за изтегляне можете да намерите подробна информация и стъпка по стъпка инструкции за вашата навигационна система Mazda.

търсене по думи

Показва се списък с дестинации, като въведете комбинация от името на сградата и името на района или просто като въведете част от името. Можете да зададете дестинацията по -лесно и бързо.

изтегли

ТЪРСЕНЕ НА АДРЕС И ОКОЛНО СГРАДИ

Можете да зададете дестинацията от адрес, сгради наблизо и т.н.

изтегли

търсене на любими адреси

Можете да търсите в регистрираните си любими места (до 50 места) и бързо да зададете дестинацията.

изтегли
ИНФОРМАЦИЯ

РАБОТИМ УСИЛЕНО, ЗА ДА ОСИГУРИМ ИНФОРМАЦИЯТА

Вече няма да сте неинформирани относно вашия автомобил. Докладите за диагностика и състояние на автомобила са винаги достъпни.

ИНФОРМАЦИЯ, ЗА ДА ВИ ПОМОГНЕН ДА НАБЛЮДАВАТЕ СЪСТОЯНИЕТО НА АВТОМОБИЛА СИ

Получете бърз достъп до вашата горивна ефективност, информация за поддръжка и ръководство на собственика на екрана. Разберете състоянието на вашия автомобил с лесно достъпни подходящи данни за превозното средство.

наблюдаване на състоянието на автомобила

Бъдете информирани, когато вашият автомобил се нуждае от поддръжка, включително смяна на масло

ръководство за екслоатация

Около 200 предупредителни светлини или известия за вашия автомобил са свързани към ръководството за експлоатация на екрана. Удобно научете повече за тези предупреждения директно на екрана.

монитор за горивната ефективност

Вижте как вашият стил на шофиране или скорошните пътувания по пътя влияят върху разхода на гориво на вашия автомобил. Вижте също подробности за производителността на i-stop или регенериране на енергия на i-ELOOP.

ОЩЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ И УСЛУГИ

НАСТРОЙКИ НА ЗВУКА

Направете настройките на звука според вашите предпочитания. Ако вашият автомобил е оборудван с наличната озвучителна система Bose®, настройките AUDIOPILOT ™ и Centerpoint® могат да бъдат включени или изключени.*

*озвучителна система Bose® е налична в зависимост от нивото на оборудване

изтегли

СЪВМЕСТИМОСТ

Проверете тук, за да видите дали вашето мобилно устройство е съвместимо.

изтегли

DOWNLOAD AREA

наблюдаване на състоянието на автомобила

научи повече

Имате ли още въпроси? Намерете още теми и отговори в нашите раздели Настройки и поддръжка и ЧЗВ (често задавани въпроси).

напълно свързани

останете свързани само с едно докосване

Mazda Connect ви позволява лесно да осъществявате достъп до всичките си приложения на телефон с Android или iPhone, без да се разсейвате от шофиране. Той също така разполага с Android Auto ™/Apple Carplay ™, USB видео и възпроизвеждане, за да донесе на вас и вашите пътници любимите ви забавления в колата на пътя.*

Вижте повече

*AudioPilot® и Centerpoint® са регистрирани търговски марки на Bose Corporation.

*iPhone е търговска марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други страни. Apple CarPlay™ е търговска марка на Apple Inc.

*©2018 Google LLC, се използва с разрешение. Google и логото на Google са регистрирани търговски марки на Google LLC. Android, Android Auto™ и други техни марки са търговски марки на Google LLC.