ОБЩ ПРЕГЛЕД

Тук можете да намерите отговори на основни въпроси като „Какво е MyMazda“ или „Трябва ли да използвам телефон или таблет“ и да прочетете за функциите и предимствата на приложението. Можете също да намерите информация за контакт за обслужване на клиенти и да научите разликата между код за валидиране и оторизация или когато данните за превозното средство се актуализират в приложението.

какво е MY­MAZ­DA?

MyMazda е приложение, което ви предоставя информация за вашия автомобил, като неговата сервизна история и ръководства, и може да ви помогне да намерите партньор на Mazda или да получите актуализации за изтегляне. Можете също да се свържете с пътната помощ чрез приложението. Ако имате свързано превозно средство, можете също да получите достъп до много други функции като дистанционно управление, търсачка на превозни средства и да изпратите дестинация до колата си.

какви са ползите от MY­MAZ­DA?

 

Приложението MyMazda съдържа документи, като например вашия цифров сервизен запис (DSR), който ви казва кога е необходима поддръжка и ви информира за предстоящите части и елементи, които може да потвърдите за подмяна при следващо посещение в сервиз. Можете бързо да получите достъп до настоящите гаранции и договори или да разгледате ръководството на експлоатация на цифрова форма под формата на лесни видео ръководства. Можете дори да се обадите за пътна помощ.

Как да се свържа с Mazda при възникнали въпроси?

Ако имате въпроси, на които не можете да отговорите в нашия раздел за помощ, можете да се свържете с предпочитания от вас партньор на Mazda или с нашия екип за обслужване на клиенти на customer_relations@mazdaeur.com.

Мога ли да използвам няколко устройства за един и същ акаунт?

Не, не едновременно. От съображения за сигурност, приложението автоматично ще излезе от други устройства, когато регистрирате ново.

Мога ли да използвам приложението на таблет, вместо на смартфон?

Да, но някои функции може да не работят правилно, тъй като таблетите не се поддържат напълно.

други секции с често задавани въпроси

За да сте сигурни, че нито един въпрос не остава без отговор, открийте, проучете отговорите на най -често задаваните въпроси в другите категории.