4000лв с ДДС Еко бонус за автомобили на склад

Mazda 3

6 години или 150 000км заводска гаранция Mazda

...СЪЗДАЙТЕ СВОЯ СЕГА...
...заявете тестово шофиране...

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН, КОЙТО ДВИЖИ ДУХА ВИ

Mazda3 хечбек събужда всичките ви сетива - от плавните извивки и чувствените линии на аеродинамичната каросерия до прецизно изработения интериор. На пътя нейното спортно усещане при шофиране ще спечели и най-взискателните шофьори.

КОНФИГУРИРАЙТЕ ВАШИЯ
2024 MAZDA3
HATCHBACK СЕГА

СЪЗДАЙТЕ СВОЯТА СЕГА
ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА ИЗКУСТВОТО НА КОЛЕЛА

2024 Mazda3 хечбек е истинско произведение на изкуството, създадено да предизвиква радост и въодушевление във всяка ситуация. Тя е образец на елегантния японски дизайн с привлекателни извивки, които игриво отразяват заобикалящата ви среда.

Тестово шофиране
СЪОТВЕТСТВИЕ

В Madza3 от 2024 г. са въведени подобрени функции за свързване и информационно-развлекателна система. Използвайте любимите си приложения с безжичния Apple CarPlay® или безжичния Android Auto™. Сега head-up дисплеят може да показва и упътвания от навигационно приложение на вашия телефон.

ЧИСТА РАДОСТ ПО ВРЕМЕ НА ПЪТ

Mazda3 Хечбек превръща ежедневното ви шофиране във вълнуващо преживяване. Можете да разчитате на изключителна производителност благодарение на нашите най-нови двигатели Skyactiv с технология M Hybrid, както и на отлична икономия на гориво и фантастична отзивчивост.

Тестово шофиране

ВАШАТА MAZDA3 ЗА 2024 ВИ ОЧАКВА

Готови ли сте да поръчате или да получите повече информация за финансирането? Нека да изчислим най-добрата оферта за вас и да ви приближим с още една стъпка към притежаването на нова Mazda.

ЗАЯВКА ЗА ОФЕРТА

ЗАВЛАДЯВАЩ ЕКСТЕРИОР

2024 Mazda3 демонстрира красотата на изтънчения и елегантен японски дизайн. Изисканите извивки и гланцираните повърхности играят със светлината и отразяват заобикалящата ги среда по интригуващ начин.

УНИКАЛНА ФОРМА

Плавните контури създават отражения, които се движат по страничните части на каросерията по време на шофиране, благодарение на което Mazda3 хечбек 2024 се откроява, където и да отидете.

КРАСИВ ДИЗАЙН НА ЗАДНИТЕ СВЕТЛИНИ

Kodo Turn Signal е отличителната функция на задните светлини на Mazda, която започва с пълна мощност и след това избледнява в последователни импулси, наподобяващи сърцебиене.

ЕЛЕГАНТНО ТЯЛО

ДИНАМИЧНИ ЦВЕТОВЕ

Нашата иновативна технология за боядисване Takuminuri създава покритие, което изглежда и се усеща като ръчно рисувано от майстори, подчертавайки динамичния израз на дизайна Kodo. Изберете от гама зашеметяващи, динамични цветове като новия Керамичен металик.

ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ HOMURA

Хомура, или "огън" на японски, прави особено ярко впечатление. Впечатляващият пакет оборудване и редица вълнуващи дизайнерски детайли осигуряват елегантно, комфортно и винаги вълнуващо изживяване при шофиране.

ОТКРИЙТЕ ПОВЕЧЕ

ИЗДАНИЕТО НА NAGISA

Изработена до съвършенство, Mazda3 Nagisa 2024 предлага очарователна нова "ретро-модерна" естетика с интериор с кожен салон в черен цвят и акцент на теракота, който се съчетава прекрасно с лаковото покритие Zircon Sand Metallic. Богатото й оборудване гарантира луксозно, ориентирано към човека изживяване при шофиране.

Открийте повече

ОТКРИЙТЕ СТЕПЕНИТЕ

PRIME-LINE

PRIME-LINE


Линията Prime Line поставя високо летвата с атрактивни характеристики, налични в цялата гама, като например нашата система Mazda M Hybrid, цветен head-up дисплей и отлични възможности за инфотейнмънт с безжичен Apple CarPlay®² и безжичен Android Auto™².

EXCLUSIVE-LINE

EXCLUSIVE-LINE


Exclusive Line предлага допълнителна нотка елегантност и удобство с 18-инчови алуминиеви джанти в сив цвят, предни сензори за паркиране, отопляеми предни седалки, двузонов климатроник, интелигентно безключово влизане и Qi безжично зареждане.

HOMURA

HOMURA


Homura разпалва страстта ви с вълнуващи детайли, които подчертават изискания дизайн, като например стъкло за защита на личните данни, 18-инчови алуминиеви джанти в черно, черен интериор с червени шевове и черни странични огледала.

NAGISA

NAGISA

Ексклузивната лимитирана серия Nagisa предлага отличителна смесица от спортно майсторство и ретро чар. Завладяващият цвят Zircon Sand Metallic, дизайнът му е допълнително обогатен с акценти от теракота, създавайки едно наистина уникално изживяване при шофиране.

ОТПУСНЕТЕ СЕ В ИЗИСКАНИЯ ИНТЕРИОР

Нашите майстори са създали интериор, който перфектно въплъщава японската естетика и майсторство на изработката, като се придържа към философията "по-малко е повече". Удоволствие както за шофьорите, така и за пътниците, вътрешността на Mazda3 хечбек 2024 предлага уникална комбинация от комфорт и елегантност.

ТЕХНОЛОГИИ И
БЕЗОПАСНОСТ

Mazda3 2024 предлага два двигателя e-Skyactiv G, както и революционния e-Skyactiv X, който използва уникална технология на Mazda, за да пренесе изживяването ви при шофиране на следващото ниво. Всички двигатели са оборудвани с хибридната система Mazda M Hybrid, която осигурява отлична икономия на гориво и ефективност.

тест драйв
АВТОМАТИЧНО АВАРИЙНО СПИРАНЕ

Хардуерът за автоматично аварийно спиране е актуализиран, за да се подобрят спецификациите за разпознаване с цел повишаване на безопасността и ефективността, дори през нощта, като същевременно се гарантира по-добро разпознаване на пешеходци и велосипеди.

РАЗПОЗНАВАНЕ НА ЗНАЦИ

Интелигентният асистент за скорост (ISA) разпознава знаците по-точно от всякога, за да предоставя надеждна информация, например за ограниченията на скоростта, на навигационната система и head-up дисплея.

ПОДДРЪЖКА НА КРУИЗИ И ТРАФИК

Системата Cruising & Traffic Support (CTS) помага за предотвратяване на умората, като намалява монотонността на движението в задръствания с автоматично управление, което се адаптира към всяка ситуация, както и с помощ при натискане на педала на газта и спирачките.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА РАЗСЕЯНО ШОФИРАНЕ

Системата за наблюдение на водача подава звукови сигнали, ако се отклоните от пътя, като ви помага да останете концентрирани за по-безопасно и комфортно шофиране.

СЕДАН MAZDA3 2024

Със своя широк и нисък профил 2024 Madza3 Sedan предлага по-класически вид, но със същата вълнуваща производителност и отдаденост на японската естетика и безупречна изработка.

ПОСЕТЕТЕ ШОУРУМА

ЕТИКЕТ ЗА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ НА ГУМИТЕ

Информацията от етикета на гумата ви помага да вземете информирано икономическо и екологично решение. Намерете информация за всички налични гуми за всяка Mazda и информация за критериите за качество.ЕТИКЕТ ЗА ЕНЕРГИЯ НА ГУМИТЕ

ОТКРИЙТЕ ПОВЕЧЕ

ОСТАНЕТЕ ВЪВ ВРЪЗКА С 2024 MAZDA3

Открийте повече за 2024 Mazda3 хечбек. Опитайте сами автомобила по време на тест драйв или разгледайте нашите брошури.

1Снимките са с илюстративна цел и може да се различават от оборудването което сте избрали. Показаните цветове и някои характеристики на интериора и екстериора могат да се различават от действителния модел.

Всички показани цени са необвързващи препоръчителни цени с включен ДДС (20%).

Попитайте оторизиран дилър на Mazda за точната цена на конкретния модел.


2Наличието на функционалността Android Auto се очаква през втората половина на 2023 г. При наличността е необходимо да се актуализира софтуерът в автомобила, което може да се направи чрез посещение на някой от оторизираните партньори на Mazda или чрез актуализация по въздуха. За допълнителна информация се свържете с оторизиран партньор на Mazda.