СЕРВИЗНИ КАМПАНИИ

ЗАЩИТАВАЙТЕ ВАЖНОТО ЗА ВАС

Изтегляне на автомобил се случва, когато Mazda Europe установи, че един от нашите модели има дефект, свързан с безопасността, или не отговаря на стандарт за безопасност. Можете да разберете дали вашето превозно средство е засегнато от изтегляне. Единственото нещо, от което се нуждаете, е вашият VIN.

Какво е сервизна кампания?  Когато проблемът свързан с безопасността, разпоредбите или емисиите, и бъде идентифициран от Mazda, изтеглянето ще бъде официално обявено от компанията. Клиентите ще бъдат уведомени за изтеглянето с мейл или по поща възможно най-скоро, за да могат да организират безплатната проверка или ремонт от оторизиран сервиз на Mazda.

Имало ли е кампании свързани с моята Mazda

ПРОВЕРЕТЕ ЗА КАМПАНИИ КАТО ВЪВЕДЕТЕ НОМЕР НА ШАСИ

Номерът на шасито трябва да е дълъг 17 знака и може да бъде намерен във вашия документ за регистрация или в автомобила, разположен под стелката в краката на предна дясна седалка

Няма сервизни кампании за този номер на шаси

Шаси: {{searchString}}

Това шаси не може да бъде открито в базата данни на Mazda за Европа

Вашето шаси попада в обсега на кампания ({{responseData.length}})

Шаси: {{searchString}}


{{item.campaignNumber}}

{{item.description}}

Забележка

  • Ако вашата Mazda попада в обсега на кампания, моля, свържете се с най-близкия дилър на Mazda, за да запишете посещание и да бъди извършена кампанията безплатно.
  • Вече извършените кампании може да изглеждат като незавършени, поради времето, необходимо за актуализиране на нашите вътрешни системи. Моля, отчетете този факт, при наскоро завършените кампании.
  • Моля, имайте предвид, че показаните резултати се подават от активна база данни, която подлежи на промяна, когато стане налична нова информация. Препоръчва се периодична проверка, за да се гарантира, че информацията е актуална.

Намери представител

АКСЕСОАРИ ЗА MAZDA

Персонализирайте автомобила си Mazda. Отвътре и отвън.

ЗАСТАНЕТЕ ЗАД ВОЛАНА ДНЕС

Резервирайте тест драйв

1 Снимките са с илюстративна цел и може да се различават от оборудването което сте избрали. Показаните цветове и някои характеристики на интериора и екстериора могат да се различават от действителния модел.

Всички показани цени са необвързващи препоръчителни цени с включен ДДС (20%).