ПЪТНА АСИСТЕНЦИЯ 24/7 (MES- Mazda Europe Service)

С МАЗДА СТЕ МОБИЛНИ. ВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ.

Повреда, злополука, кражба - всичко е обратното на удоволствието от шофирането. Но дори и тогава - и особено тогава - ние сме до вас. Mazda Europe Service (MES) осигурява вашата мобилност в повече от 30 европейски страни.

Чрез закупуване на превозно средство Mazda или чрез редовен сервиз (съгласно плана за поддръжка на Mazda) от оторизиран партньор на Mazda, имате право на безплатни услуги на Mazda Europe Service (MES) за следващите 12 месеца. 3

МОБИЛНИ И В чужбина

Не всичко върви по план. Дори пътуването ви да бъде прекъснато от случайна повреда или друга злополука, ние сме тук за вас. Услугата Mazda Europe Service (MES) осигурява вашата мобилност в повече от 30 европейски страни с бърза и цялостна помощ.

НАМЕРИ ПАРТНЬОР НА MAZDA

УСЛУГИ, ПОКРИТИ ОТ СЕРВИЗ НА MAZDA EUROPE SERVICE

Можете да разчитате на нашата пътна помощ на място, независимо дали имате нужда от помощ в случай на повреда или теглене на вашия автомобил. Ние ще осигурим по -нататъшното ви пътуване и, ако е необходимо, настаняване, закупуване на необходимите резервни части и връщане на автомобила.

повече подробности за услугата

КАК ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАНЕ ОТ ПРАВОТО НА УСЛУГА MAZDA EUROPE SERVICE (MES)

Услугата Mazda Europe Service е за вашият нов автомобил (2) и е валидна за 12 месеца (3). При всеко следващо сервизно обслужване съгласно плана за поддръжка на Mazda в оторизиран партньор на Mazda ще получавате актуализация на Mazda Europe Service за следващите 12 месеца (3). Ако редовно обслужвате автомобила си, услугата MES ще бъде валидна за цели 10 години - без допълнителни разходи.

КАК ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С MAZDA EUROPE SERVICE

В случай на инцидент, докладвайте за проблема си само на Центъра за обслужване на Mazda Europe на посочения по -долу номер. Ако искате повече информация относно гаранционните условия и услугите на Mazda Europe Service (MES), можете да се свържете с вашия партньор на Mazda.

В България

0800 122 46

ОТ ЧУЖБИНА (свързано е със заплащане на разговора, съгласно вашият тарифен план)

+43 1 525 036 316

с ваш ще разговаря оператор на български език

1 Прилагат се съответните условия на услугата.

2 Той започва с датата на доставка на автомобила.

3 Или максимум 20 000 км, в зависимост от графика за поддръжка на автомобила. В зависимост от това какво се случва първо.