РОУДСТЪР КОНЦЕПТУАЛНИ КОЛИ

MX-5 SPEEDSTER / MX-5 SPYDER

ИЗПЪЛНЕНИЕ СЪС СТИЛ

Вдъхновени от класиката, съчетани с иновативен дизайн, Mazda MX-5 Speedster и Mazda MX-5 Spyder изразяват спортния потенциал на KODO Design. Представени на изложението SEMA 2015 в Лас Вегас, и двете концепции за спортни автомобили демонстрираха нашия ангажимент към леките автомобили за забавление и шофиране на открито. Умно вградена в тези зашеметяващи автомобили е впечатляващата гама от SKYACTIV Technologies. 

ДИЗАЙН НА SPEEDSTER / SPYDER MX-5

Гарантирано привличащ погледи, MX-5 Spyder в Mercury Silver получава състезателен импулс с дизайна на покрива, решетка, специални 17-инчови 10-спицови джанти, както и ретро интериор от естествена кожа. Супер лекият Spyder предава мощния си потенциал с 16-инчови лети джанти, врати и седалки от въглеродни влакна, завършени със спиращ дъха цвят Blue Ether. И двете концепции изразяват стил с комфорт и изтънченост. 

MAZDA MX-5 RF

ПРОБУДЕТЕ ШОФЬОРА ВЪВ ВАС

Удоволствието от шофирането на открито е предефинирано с Mazda MX-5 RF, с елегантните си купе линии и напълно автоматичната система на сгъване на покрива, който се прибира за 13 секунди. Това е най-доброто, както за шофиране с отворен, така и със затворен покрив.

ИЗСЛЕДВАЙТЕ
ПРОЕКТ ОТ СЛЕДВАЩО ПОКОЛЕНИЕ

Да вдъхнем живот на утрешните идеи 

skyactiv-x

Бъдещето на двигателите