ДВЕ ЛИМИТИРАНИ СЕРИИ, ЕДИН ГОРЯЩ ДУХ

2023 MAZDA2 HOMURA И HOMURA RED

СЪЗДАЙТЕ СВОЯТА MAZDA

ПЛАМЪКЪТ НА ПОДВИЖНИЯ ДУХ

Хомура на японски означава пламък. Изданията Homura и Homura RED на Mazda2 2023  са създадени, за да подчертаят неповторимия спортен дух, който гори в този пъргав и забавен за шофиране градски автомобил. Енергичната червено-черна цветова схема на екстериора и в купето отразява нейния пъргав дух и атлетично ДНК.

HOMURA

2023 Mazda2 Homura е стилна лимитирана серия, което подчертава атлетичния характер на този компактен и пъргав автомобил. То включва много екстри, но най-вече въплъщава духа на пъргавина и скорост, символизиран от черните и червените акценти. Открийте повече

 

ИЗГРАДЕТЕ СВОЕТО
HOMURA RED

2023 Mazda2 Homura Red ви дава всички екстри и стилен спортен пакет. В допълнение към ефектната червена и черна цветова схема, тази лимитирана серия включва оцветен в черно покрив и спортни седалки с червени акценти в велур и кожа Granluxe. Открийте повече

 

ИЗГРАДЕТЕ СВОЕТО

ЦЕНИ

Намерете цените и възможностите за финансиране, които отговарят на вашите нужди, и направете Mazda2 Homura или Homura RED 2023 своя идеален градски спътник.

ЗАЯВИ ОФЕРТА

ОТКРИЙТЕ МОДЕЛИТЕ MAZDA2 HOMURA ЗА 2023 Г.

Homura

ПРОЕКТИРАНИ ЗА КОМФОРТ

MAZDA2 HOMURA 2023

Проектирани за комфорт, лекота и достъпност, функции като безключово влизане, камера за обратно виждане, асистент за поддържане на лентата, включващ предупреждение за напускане на лентата, и задно стъкло за поверителност допринасят за по-спокойно и уверено шофиране.

АКТИВЕН, НО ЕЛЕГАНТЕН ИНТЕРИОР

Интериорът с червени шевици и черни мотиви е завършен с педантично внимание към детайлите, с което са известни нашите майстори японски занаятчии. Резултатът е усещане за превъзходен комфорт и елегантност - с искра от страст - добавяща нотка вълнение към всяко шофиране.

СМЕЛ ЕКСТЕРИОР

Още от пръв поглед Mazda2 Homura 2023 прави смело впечатление. Зашеметяващите екстериорни цветове се допълват от редица ексклузивни премиум дизайнерски елементи, които създават поразително присъствие, където и да я карате.

 

ЧЕРНИ КАПАЧКИ НА ОГЛЕДАЛАТА

Стилни и елегантни, черните капачки на огледалата допълват езика на дизайна на KODO и придават по-изящен вид.


ЧЕРНО КРИЛО С ПОДПИС И ЧЕРВЕНИ АКЦЕНТИ

В предната част черното характерно крило с червен акцент създава спортно, но и висококласно впечатление и напомня за червения акцент в задната част.


16-ИНЧОВИ ЧЕРНИ АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ

16-инчовите черни алуминиеви джанти са спортни и изпълнени със сила и жизненост.

HOMURA RED

РАЗГЪРНЕТЕ СПОРТНИЯ СИ ДУХ

2023 MAZDA2 HOMURA, ИЗВЕСТНА ОЩЕ КАТО

С вграден спортен дух, който трудно може да се открие в компактните автомобили, Mazda2 Homura RED 2023 е издържана в черно с червени акценти, които показват нейния безстрашен атлетизъм. Пакетът Homura RED включва щедри екстри като седалки от велур и кожа Granluxe, както и интелигентно безключово влизане, камера за обратно виждане и асистент за поддържане на лентата, който включва предупреждение за напускане на лентата и стъкло за поверителност.

ПЪРГАВ КОМФОРТ ОТВЪТРЕ

Когато влезете вътре, става ясно, че нашите майстори японски занаятчии са проектирали стилния интериор, за да ви впечатли. Седалките с висококачествен велур и кожа Granluxe с червени акценти осигуряват спортно шофиране в оптимална позиция. Ще се радвате на отличен целогодишен комфорт благодарение на отоплението на седалките и волана.

НЕДВУСМИСЛЕНО АТЛЕТИЧЕН ВЪНШЕН ВИД

Екстериорът на Mazda2 Homura RED 2023 излъчва атлетизъм с черни тонове и червени акценти върху решетката и задната броня, които гарантират смело впечатление и вид на безстрашна увереност. Този ексклузивен външен вид с характерния за Mazda Kodo дизайн създава усещане за движение дори когато автомобилът стои неподвижно.


ЧЕРЕН ПОКРИВ

Тонираният черен покрив се съчетава чудесно с екстериора, създавайки атрактивен контраст и красив хармоничен външен вид.


ЧЕРНА ДОЛНА ЛЕНТА И ЧЕРВЕНИ АКЦЕНТИ

В задната част черната лента с червен акцент създава спортно, но и висококласно впечатление и напомня за червения акцент на предната решетка.


НОВИ 16-ИНЧОВИ ЧЕРНИ АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ + МЕХАНИЧНА ОБРАБОТКА

Новите 16-инчови черни алуминиеви джанти с ексклузивни обработени детайли създават стилно и атлетично впечатление, което ще раздвижи духа ви дори когато стоите неподвижно.

ОСТАНЕТЕ ВЪВ ВРЪЗКА С MAZDA2

Открийте повече за 2023 Mazda2. Опитайте сами автомобила с тест драйв или разгледайте нашите брошури.

Цветовете и някои външни и/или интериорни елементи може да се различават на екрана от действителния модел.
MAZDA си запазва правото да променя цени и спецификации без предварително уведомление.
iPhone е търговска марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други страни. Apple CarPlay ® е търговска марка на Apple Inc.
© 2018 Google LLC, използвано с разрешение. Google и логото на Google са регистрирани търговски марки на Google LLC. Android, Android Auto и други марки са търговски марки на Google LLC.