аксесоари

MAZDA6 седан

направете я наистина ваша

Направете вашата Mazda6 2023 наистина ваша. Изберете от гамата оригинални аксесоари на Mazda: Външен дизайн, транспорт, безопасност, защита и др. Тези допълнителни малки щрихи ви помагат да персонализирате автомобила си, за да го направите идеално подходящ за вашия собствен начин на живот.

превърнете ключа в моден аксесоар

Изберете цветни ключове за вашата Mazda. Те ще ви накарат да шофирате всеки път, когато вземете ключа. Покритието на  ключовете се предлага в 7 от реалните цветове на автомобила и са боядисани със същите взискателни методи като самото превозно средство. Елементите  са лесни за смяна, така че защо да не изненадате партньора си с различен цвят ключ.

светещи прагове

Тези осветени прагове освен, че изглеждат добре имат и функция на допълнителна защита. Създайте още по -тясна връзка между вас и автомобила ви.

калобрани

Допълнителна защита за вашият автомобил, с нотка на истински Mazda стил.

луксозни текстилни стелки с метална плочка MAZDA 6

Добавете допълнително ниво на комфорт, класа и защита към вътрешността на автомобила си с луксозни текстилни стелки. Инкрустирани с метално лого на Mazda6, те добавят и допълнителен слой звукоизолация, за още по -тихо шофиране.

прилепнал елегантен заден спойлер

Задния спойлер подобрява спортните линии на вашата Mazda6 Седан, като придава завършен елегантен дизайн.

осветление при отваряне на предните врати

LED осветление под предните врати с ярко лого на Mazda, внася допълнителен стил и ви предпазва да не настъпите нешо неподходящо при слизане или влизане в автомобила.

теглич

Когато имате нужда от още повече място или за теглене на нещо, като каравана, лодка, ремарке за коне. Защо пък не. Винаги предоставя повече възможности и идеи.

конфигуратор

използвайте нашият конфигуратор за да създадете перфектната Mazda6 за вас.

създайте вашата Mazda
Открийте Вашият MAZDA дилър

открийте Mazda дилър най-близо до вас

открий дилър