MAZDA 6 SEDAN

Изберете ниво на оборудване

REVOLUTION

От 65 690 лв с ДДС и механична скоростна кутия

От 69 890 лв с ДДС е автоматична скоростна кутия 

Радарен круиз контрол, изцяло LED основни фарове, преден и заден парктроник, камера за задно виждане, подгряване на предните седалки и волана както и много други. Това е оборудване което задава стандарта на Мазда 6 2021г. То ви помага да се отпуснете и да се насладите на шофирането.

17 инчови алуминиеви джанти

дизайн с 10 спици

Диалогът на светлината и сянката, който води до страничната визия на Mazda6, създава чудесен фокус върху новите 17-инчови алуминиеви джанти в титан. Дизайнът с 10 спици създава усещане за мощ.

изцяло LED предни светлини

максимална видимост дори и в мъгла

Новите изцяло LED фарове с функция за мъгла и LED мигачи не само изглеждат добре, но и ви помагат да виждате добре,  дори и при тежки метеорологични условия.

EVOLUTION

от 69 690 лв с ДДС с двигател 2.0 и 165 КС

от 74 890 лв с ДДС с двигател 2.5 и 194 КС и автоматична скоростна кутия 

Madzda6 Evolution се предлага с BOSE HiFi аудио система с 11 говорителя и 19 инчови алуминиеви джанти, 4 камери (предна, задна и странични) за да имате пълна видимост около автомобила.

безжичен APPLE CARPLAY

бъдете винаги информиран

Свържете се с всичките си приложения, музика и контакти, безпроблемно и без усилие, чрез вашия iPhone.

електрически сгъваеми странични огледала

за повече удобство и безопастност

Само с едно натискане на бутон външните огледала на Mazda6 могат да се сгъват електрически, за да предпазите огледалата си от сблъсъци, особено когато автомобилът ви е паркиран на оживени улици или в тесни пространства.*

*опция налична още от ниво Revolution

 

Homura

от 75 190лв с ДДС1

Огън и пламък. Или както казваме в Япония: „Хомура“. Лимитирана серия в най-новият ни дизайнерски цвят полиметален сив 47С. С черни огледала, 19 -инчови алуминиеви черни джанти и кожен салон в Бургунско червено, изработен от най-високият клас естествена кожа НАПА. Проектиран за да разпали вашата страст.

бургунско червен кожен салон НАПА

лукс и страст съчетани в едно

Елегантни червени кожени седалки с кръстосани шевове, създават първокласен лукс и добавят искрица страст.

странични огледала в черен пиано лак

ВИЖ И БЪДИ ЗАБЕЛЯЗАН

Добавяйки елегантен тъмен акцент, ексклузивните черни външни огледала правят своето смело стилно изявление, допълвайки модерния полиметал сив цвят.

ULTIMATE

от 78 390 лв с ДДС1

Mazda 6 2021 Ultimate е оборудван с мощният и икономичен 2.5 литров бензинов двигател с 194кс с автоматична скоростна кутия. В оборудването добавяме черен (или светъл с доплащане) кожен салон с вентилация на предните седалки, както и отопление на задните седалки. 

отопляем волан

за да осигурим комфорт и на ръцете

Воланът се загрява бързо, за да държи ръцете ви топли в студените мразовити утрини*.

*в оборудването още на ниво Revolution

паркинг сензори предни и задни

ПАРКИРАНЕТО Е ОЩЕ ПО-ЛЕСНО И БЕЗОПАСТНО

Когато се движите на заден ход, например на място за паркиране, ултразвуковите сензори откриват колко сте близо до препятствия - като други паркирани автомобили. Системата предупреждава, ако се приближите твърде близо и автоматично натиска спирачките, за да предотврати сблъсък и повреда*.

*още от ниво на оборудване Revolution

TAKUMI

от 80 990 лв с ДДС1

Mazda6 TAKUMI е лимитирана серия, с която японският производител представя ексклузивни материали, като ръчно избаботени декоративни елементи от дърво Sen и луксозен кожен салон от най висок клас естествена кожа - кафява НАПА. Интериора се допълва от черен таван и кристално огледало за обратно виждане без рамка.

изтънчен дизайн

интериор изцяло ориентиран към човека

Японското майсторство на Mazda представя качество и нови нива на съвършенство. Интериорни елементи ръчно изработени от красивото японско дърво Sen, използвано за производство на световно известните китари Fender и други традиционни музикални инструменти.

още по-удобни КОЖЕНИ ПРЕДНИ СЕДАЛКИ

ергономия и стил

Предните седалки на Mazda6 са изцяло преработени, за да бъдат по- широки и по- изваяни в човешката форма за допълнителна опора на гърба и върховен комфорт. Изработени са от най-високият клас естествена кожа НАПА и са с вградена вентилационна система. за да направят шофирането удобно по всяко време.

Аксесоари- основни акценти

Вашата Mazda е продължение на вашия начин на живот, така че направете интериора на вашия автомобил личен. Намерете аксесоари, които най-добре отговарят на вашите нужди, от товарни мрежи и калобрани, до стелките за всякакви метеорологични условия.

открийте повече

останете информирани относно MAZDA6

Открийте повече за Mazda6  2021. Изпровайте автомобила сами с тестово шофиране или разгледайте нашите брошури.

изтеглете ценова листа
конфигуратор

използвайте нашият конфигуратор за да създадете перфектната Mazda6 за вас.

създайте вашата Mazda
Открийте Вашият MAZDA дилър

открийте Mazda дилър най-близо до вас

открий дилър