MAZDA 6 SEDAN

Изберете ниво на оборудване

CENTER-LINE

Цена от  60 390* лв с ДДС , *след начислен бонус 8000лв с ДДС по случай 20г Mazda6

Mazda6 Centere-Line предлага много високо ниво на оборудване - двузонален климатроник, Mazda радарен круиз контрол, LED основни фарове с автоматимна функция къси/дълги, преден и заден парктроник, цветна камера за задно виждане и 360градуса монитор, подгряване на предните седалки, спортен кожен волан с три спици, 2 USB порта в задния централен подлакътник, електрически сгъваеми странични огледала  и много други.

ИЗГЛЕД ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ

МОНИТОР С 360° ДИСПЛЕЙ

Мониторът с 360° изглед осигурява класически изглед от всички страни на 8-инчов-централен дисплей на системата Mazda Connect, но също така предлага и далечен изглед, за да видите цялата картина.

УСЕЩАНЕ ЗА ЕЛЕГАНТНОСТ И ИЗТЪНЧЕНОСТ

ВОЛАН, ПОКРИТ С КОЖА

Облеченият с кожа волан като част от оборудването Centre-Line, който се вписва безпроблемно в изискания интериор на Mazda6, е покрит с кожа с меко докосване.

Exclusive-Line

Пакетът с луксозно оборудване Mazda6 Exclusive-Line прави поразително впечатление и привлича погледите с лъскавите хромирани елементи на предната броня.

Специално допълнително оборудване включва: Премиум аудиосистема Bose с 11 високоговорителя, подгряване на волана, подгряване на челното стъкло в зоната на чистачките, LED адаптивни фарове, интелигентен ключ,  безжично зарядно за телефон и др.

РЕГУЛИРУЕМА СВЕТЛИНА ПРИ ШОФИРАНЕ ПО КРИВОЛИЧЕЩ ПЪТ

Динамичните адаптивни фарове осигуряват още по-добра защита и комфорт при шофиране през нощта. В зависимост от ъгъла на завъртане на волана тези светлини осветяват завоя точно там, където това е най-необходимо.

КОМФОРТ ЗА РЪЦЕТЕ ВИ

ОТОПЛЕНИЕ НА ВОЛАНА

Mazda6 с пакет Exclusive-Line предлага множество функции за комфорт. Помислили сме дори за ръцете ви. Отоплението на волана ще ви помогне да се насладите на напълно релаксиращо пътуване в студените дни.

Homura

Базиран на богато оборудвания пакет Excelusive-Line, моделът Homura включва повече ексклузивни детайли отвън, като черни джанти от алуминиева сплав, черни огледала с форма на крила и рамка на радиаторната решетка в цвят Dark Chrome. Интериорът впечатлява с бургундскочервена кожа .

ПРЕЦИЗНОСТ И ЛУКС

ЧЕРВЕН КОЖЕН САЛОН

Елегантният кожен салон в бургундско червено с кръстосани шевове в средата придават на интериора луксозен, висококачествен вид и добавят нотка на страст.

ДА ВИЖДАШ И ДА БЪДЕШ ВИДЯН

ЧЕРНИ ОГЛЕДАЛА ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ С ФОРМА НА КРИЛА

Ексклузивните черни огледала с форма на крила оставят елегантно впечатление - като забележителен елемент от дизайна и изискано допълнение към сивия цвят на каросерията Polymetal Gray.

Takumi

Японските майстори (Takumi) са използвали елегантни детайли като ръчно изработени декоративни елементи от Японско дърво Sen, висококачествен интериор от черна кожа напа и ексклузивни дизайнерски елементи за първокласен външен вид и усещане.

ПРЕДНА РЕШЕТКА НА TAKUMI

ДЕТАЙЛИ НА ЕКСТЕРИОРА

Лимитираната серия Takumi включва уникална и изискана предна решетка в ексклузивен цвят Gunmetal с хромирана рамка.

ЕЛЕГАНТЕН ИНТЕРИОР

ПРОЕКТИРАН ЗА КОМФОРТ И СТИЛ

Седнете зад волана и се насладете на пълен комфорт в релаксиращия интериор, където можете да се насладите на ексклузивни дизайнерски елементи с висококачествени материали като кожа напа и дървени облицовки. Всеки детайл в този ориентиран към водача интериор излъчва безупречно качество.

20th Anniversary

Ексклузивна лимитирана серия по случай 20-годишнината на Mazda е оборудвана с уникални, елегантни специални функции: Ексклузивните характеристики на този модел включват екстериор в червен цвят Artisan Red (по избор), висококачествен интериор с части от еленова кожа Leganu® и кожа Nappa в цвят Terracota, наред с много други уникални детайли .

СПЕЦИАЛЕН ТРИСЛОЕН ЧЕРВЕН ЛАК

ЕКСТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ

Artisan Red е името на един страхотен и вълнуващ нюанс на купето, който перфектно представя изтънчеността на юбилейният модел на Mazda6

КОЖА НАПА В ЦВЯТ TERRACOTA

ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ЕЛЕМЕНТИ НА ИНТЕРИОРА

Светлокафявата кожа напа на подглавниците и възглавниците на седалките допълва висококачествения интериор и допринася за високото ниво на комфорт при шофиране в този ориентиран към водача интериор.

АКСЕСОАРИ

Вашата Mazda е продължение на вашия начин на живот, затова направете интериора на автомобила си личен. Намерете аксесоарите, които най-добре подхождат на вашия начин на живот - от мрежи за товари и одеяла до килимчета за всякакви метеорологични условия.

РАЗБЕРЕТЕ ПОВЕЧЕ

останете информирани относно MAZDA6

Открийте повече за Mazda6  2023. Изпровайте автомобила сами с тестово шофиране или разгледайте нашите брошури.

изтеглете ценова листа
конфигуратор

използвайте нашият конфигуратор за да създадете перфектната Mazda6 за вас.

създайте вашата Mazda
Открийте Вашият MAZDA дилър

открийте Mazda дилър най-близо до вас

открий дилър