HOMURA на японски означава ПЛАМЪК - запали пламъка и от вън и от вътре

MAZDA6 HOMURA

РАЗПАЛЕТЕ СТРАСТТА СИ

Думата "Homura" на японски означава "огън" или "пламък". Като уникален израз на нашия награждаван дизайн Kodo, Mazda6 Homura изразява контролирано усещане за енергия. Нейният неповторимо елегантен дизайн впечатлява с черни акценти отвън, съчетани с изискани нови щрихи отвътре, за да разпали вашата страст - към шофирането.

СЪЗДАЙТЕ СВОЯТА HOMURA
черни странични огледала

Ексклузивни странични огледала в черен пиано лак, допълват новият икстериорен цвят Polymetal Grey.

19 " черни алуминиеви джанти

Лимитирана серия 19 ”черни алуминиеви джанти добавят усещане за сила и виталност

огънят отвътре

Червеният и черен тематичен интериор е завършен с щателно внимание към детайла, проектиран с прецизността на човешките ръце, от нашите японски майстори. Резултатът е усещане за превъзходен комфорт и елегантност - с искрица страст - добавящ нотка на изискано вълнение към всяко шофиране.

черни шевове

Подсиленият черен шев на централната конзола и подлакътника засилва усещането за ръчно изработен лукс.

кожен салон бургундско червено

Наситените червени тонове и най-високият клас естествена кожа НАПА, мека като коприна предизвикват усещане за лукс и топлина, създавайки още по -дълбока връзка между вас и вашият автомобил.

червени шевове

Контрастни червени шевове върху ключови елементи на интериора, като панелите на вратите и таблото, добавят нотка на жизненост и енергия.

сатенирани декоративни елементи

Черните декоративни сатенирани панели с текстура на пчелна пита са още едно докосване на прецизната изработка, добавяйки към цялостната елегантност и стилна атмосфера на интериора.

създай своята MAZDA6 HOMURA

Mazda6 Homura издига всичко на съвсем ново ниво. С черните външни детайли и коженият салон в бургундско червено, това е перфектната комбинация от изтънченост, страст и стил.

създай своята сега