HOMURA на японски означава ПЛАМЪК - запали пламъка и отвън, и отвътре

2022 MAZDA CX-30 HOMURA

лимитирана серия

ЛУКС НА НОВО НИВО

Истински красавец на колела, готов да направи впечатление, където и да се появите. Дизайнът му Kodo се допълва от страничните огледала и18-инчовите алуминиеви джанти в черен пиано лак, докато вътре сте обгърнати в интимна, спокойна среда - с внимателно подбрани допълнителни дизайнерски щрихи.

ПОИСКАЙТЕ ОФЕРТА

създайте вашата Mazda

ВЛЕЗТЕ В MAZDA CX-30 HOMURA ОТ 2022 Г.

МЯСТО ЗА РЕЛАКСАЦИЯ

От първия момент, в който влезете вътре, ще изпитате усещане за лукс благодарение на висококачествените материали и впечатляващото ниво на изработка. Седалките от черна материя и елегантните червени шевове по седалките, арматурното табло, конзолата, подлакътника на вратата и тапицерията - всичко това е създадено, за да повиши комфорта ви и да ви постави в състояние на релаксация.

подобрен дизайн

Всеки детайл има значение, затова добавихме няколко към Mazda CX-30 Homura 2022 – за да подчертаем още повече уникалната красота на нашия дизайн KODO.

 

ЧЕРНИ СТРАНИЧНИ ОГЛЕДАЛА


Външна красота, която откроява автомобила още повече.

 

ЧЕРНИ АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ 18''


Черни 18-инчови алуминиеви джанти добавят енергично и модерно усещане към дизайна на автомобила, като същевременно му придават нотка на зрялост и динамика.

 

ЗАТЪМНЕНИ ЗАДНИ СТЪКЛА

 

Осигуряват допълнително ниво на изтънченост, като подобрява цялостния външен вид и в същото време предлага допълнително ниво на сигурност и комфорт.

ОСТАНЕТЕ СВЪРЗАНИ С MAZDA CX-30

Открийте повече за Mazda CX-30 модел 2022. Изпитайте автомобила сами с тест драйв или разгледайте нашите брошури

изтеглете ценова листа
конфигуратор

Използвайте нашия конфигуратор, за да изберете перфектната MazdaСХ30 за вас.

създайте вашата Mazda
Открийте Вашият MAZDA дилър

Намерете най -близкия търговец на Mazda.

открийте дилър

1 Снимките са с илюстративна цел и може да се различават от оборудването което сте избрали. Показаните цветове и някои характеристики на интериора и екстериора могат да се различават от действителния модел.

Всички показани цени са необвързващи препоръчителни цени с включен ДДС (20%).