2022 MAZDA CX-5

CHOOSE YOUR GRADE

Emotion

от 57 890 лв с ДДС1

2022 Mazda CX-5 включва широка гама от стандартни функции от усъвършенствано наблюдение на мъртвата зона до LED фарове и AEB засичане на пешеходци през нощта – всичко, от което се нуждаете за вълнуващо, но комфортно изживяване при шофиране с цялото семейство.

твоят MAZDA команден център

8" цветен дисплей

8-инчовият централен дисплей използва оптично свързване, за да комбинира дисплей с течни кристали със сензорен панел. Това ограничава отраженията и представя по-ясно изображение за по-лесен и безопасен достъп до Mazda Connect.

готов за обемни предмети

равен под на товарното пространство

Дори при свалени задни седалки пода на товарното пространство е напълно плосък, за да се подобри лесното транспортиране на по-големи предмети.

Challenge

от 63 090лв с ДДС1

Със стилни 17-инчови алуминиеви джанти, 2022 Mazda CX-5 ви предоставя всички стандартни функции и много повече. Основен акцент е двузоновият автоматичен климатик, които дава възможност на пътниците да избират своите индивидуални климатични настройки и да се чувстват комфортно.

шофирайте със стил

17" инчови алуминиеви джанти

Новите 17-инчови алуминиеви джанти на Mazda за допълнителен стилен външен елемент, независимо дали сте спрели на светофар или се движите по пътя.

индивидулизирайте климатичните зони

двузонов автоматичен климатик

Когато горещото слънце грее само от едната страна на автомобила, може да е трудно да се постигне единомислие за настройките на климатика. Двузоновата климатична система с климатик слага край на всички дебати, позволявайки на пътника и водача да избират свои собствени настройки на температурата. В крайна сметка всеки е различен, нали?

Challenge Plus

от 66 490лв с ДДС1

Останете във връзка с автомобила си, дори когато не сте в него с новата система Mazda Connect с голям 10,25-инчов екран. Challenge Plus включва също предни и задни сензори за паркиране и камера за заден ход.

MAZDA широкоформатен 10.25" инчов дисплей

информационно-развлекателна система от ново поколение

Mazda Connect е информационно-развлекателна система от последно поколение с много свързани функции на смартфона. Свържете музикални или развлекателни приложения и слушайте в движение. Системата може лесно да получава софтуерни актуализации за бъдещи приложения за свързване.​

Revolution

от 67 490лв с ДДС1

Без притеснения през студения сезон. Revolution се предлага стандартно с отопляеми предни седалки и отопляем волан. А ако се сблъскате със сняг и лед по пътя, предното стъкло ще бъде безопасно за почистване благодарение на размразителя в крайните позиции на чистачките.

MAZDA широкоформатен 10.25" инчов дисплей

информационно-развлекателна система от ново поколение

Mazda Connect е информационно-развлекателна система от последно поколение с много свързани функции на смартфона. Свържете музикални или развлекателни приложения и слушайте в движение. Системата може лесно да получава софтуерни актуализации за бъдещи приложения за свързване.​

КОМФОРТНО ШОФИРАНЕ ДОРИ И В СТУДЕНО ВРЕМЕ

отопляем волан

Зоните на волана, които докосвате, могат да се нагреят с натискане на бутон и след половин час отоплението ще се изключи автоматично. Приятно усещане за комфорт за измръзнали ръце през студените дни.

Revolution Plus

от 71 090 лв с ДДС1

Атрактивни специално обработени 19-инчови алуминиеви джанти, head-up дисплей с проекция на предното стъкло, електрическа задна врата, интелигентен ключ и 360-градусова система за наблюдение с четири камери са само няколко детайла от  Revolution Plus.

Adventure

от 73 290 лв с ДДС1

2022 Mazda CX-5 Adventure е за авантюристи, които търсят вдъхновение на открито. Той се отличава с екстериор, който изразява здравината и устойчивостта на изследовател, съчетан с енергичен интериор, характеризиращ се с кожени седалки и изключителни цветни акценти.

адаптивни предни LED фарове

През нощта Mazda CX-5 Adventure 2022 винаги осигурява добре осветено зрително поле, за да намали умората на водача. Адаптивната система за предно осветление (AFS) на Mazda регулира разпределението на светлината според скоростта и посоката на управление, така че светлините винаги светят там, където имате нужда.

ГОТОВ ЗА ДЕЙСТВИЕ

Черен полукожен салон LEATHERETTE

Комфортът и стилът имат значение, независимо от вашата дестинация. Mazda CX-5 Adventure 2022 разполага с черни седалки от полукожа, детайлни със зелени шевове и черни велурени вложки. Елегантен, динамичен интериор също е достатъчно здрав за следващото ви приключение на открито.

Evolution

от 72 690лв с ДДС1

Изберете допълнителен комфорт и удобство с Mazda CX-5 Еvolution. От интегрирана информационно-развлекателна система, до цялостно аудио изживяване със висококачествената аудио система Bose, до изтънчените детайли, които създават вашата собствена уникална, удобна и стилна Mazda.

Ultimate

от 81 490лв с ДДСи двигател 2.5 бензин, 194кс, автоматик

Добавете превъзходен комфорт с кожен салон, предни електрически регулируеми седалки с памет позиции от страната на водача. Предните и задните седалки са с отопление, а комфортът през летните горещини е гарантиран от вентилирани предни седалки. Черната естествена кожа е стандартна, а бялата се предлага като опция срещу допълнително заплащане.

HOMURA

от 78 690лв с ДДС1

За тези, които търсят отличителен и забавен за шофиране SUV, 2022 Mazda CX-5 HOMURA олицетворява градския спорт и непокорен дух с детайли като черните външни огледала и характерната предна рамка около радиаторната решетка, които подчертават както цвета, така и формата.

предница която се забелязва

специална радиаторна решетка и черна рамка

В рамката на решетката на лимитираната серия Homura е нашето фирмено крило с черно покритие – един от многото черни акценти на екстериора на този спортен SUV.

отличителен елемент

черни странични огледала

Лимитираната серия Mazda CX-5 Homura 2022 взема това, което е основна характеристика на всяко пътно превозно средство, и го превръща в атрактивен детайл: черните странични огледала добавят спортен акцент към този вече атлетичен SUV.

TAKUMI

от 84 990лв с ДДС с двигател 2.5 бензин1 194кс, автоматик

Ексклузивната лимитирана серия Mazda CX-5 TAKUMI е SUV, представящ съвършенството на материалите и прецизната ръчна японска изработка. Специални детайли, показват качеството и изтънчеността на този модел повече от всякога, с изключителни ръчни шевове на волана, тъмно кафяв кожен салон Cattura Coffee bean и ръчно изработени декоративни елементи от северно африканско дърво ABACHI.

поставете ръцете си

Ексклузивен дизайн и ръчно ушит с естествена кожа НАПА волан

Коженият волан с изискани ръчно изработени шевове ви дава контрол и действа като ваша тактилна връзка с красивия дизайн Kodo на Mazda.

севeрно-афроканско дърво Abachi

ръчно изработени декоративни елементи

В съответствие с изискания интериор ексклузивната лимитирана серия Mazda CX-5 TAKUMI, вратите са с декоративни панели от истинско дърво, които не само изглеждат луксозно сами по себе си, но перфектно допълват фините кожени детайли на купето.

MAZDA CX-5 2022

Направихме го наистина лесно: изберете два автомобила и сравнете  цена,  характеристики и оборудване.

сравнете оборудването

останете информирани относно MAZDA CX-5 модел 2022

Открийте повече за Mazda CX-5 модел 2022. Изпробвайте сами автомобила. Заявете пробно шофиране и разгледайте нашите брошури.

изтеглете ценова листа