НАЙ-ДОБРИЯТ ГРАДСКИ ХИБРИД

2024 Mazda2 Hybrid съчетава мощността и удобството на бензиновия двигател с ефективността на електромотора, захранван от батерия. Заедно те образуват сърцето на този елегантен, бърз и пъргав градски автомобил. За шофьорите, които се грижат за околната среда, той е идеалният спътник, който не се нуждае от зареждане в електрическата мрежа, и е идеален както за изследване на градската среда, така и за откритите пътища.

 

ЗАЯВКА ЗА ОФЕРТА

ПРЕОСМИСЛЕТЕ ГРАДА В КОЙТО ЖИВЕЕТЕ

БЕНЗИНОВ И ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ДВИГАТЕЛ

СЕ ДВИЖАТ КАТО ЕДИН

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ДА СЪЗДАДЕТЕ СВОЯ ХИБРИД MAZDA2?

СЪЗДАЙТЕ СВОЯ СЕГА

ПРЕОСМИСЛЕТЕ ГРАДА В КОЙТО ЖИВЕЕТЕ

Ян Байтлик обсъжда сътрудничеството си с Mazda и как преосмисля градските пространства, съчетавайки минималистичното изкуство с иновативния Mazda2 Hybrid. Насладете се на безкрайните възможности на града през нов обектив, където всяко пътуване е шедьовър в движение.

ПОВЕЧЕ ЗА НАШЕТО СЪТРУДНИЧЕСТВО
ЗАПОЧНЕТЕ ПЪТУВАНЕТО СИ

Авангардната интелигентна хибридна технология на Mazda2 Hybrid преминава безпроблемно между електрическо и бензиново за вълнуващо изживяване при шофиране. Наслаждавайте се на изключителна горивна ефективност и намалени емисии - проектирани, за да направят разликата и да изминат разстоянието.

БЕЗОПАСНОСТТА - НАШИЯТ ОСНОВЕН ПРИОРИТЕТ

Градски пътища или магистрала, Mazda2 Hybrid се отнася сериозно към безопасността. Нейните иновативни технологии за подпомагане на водача и асистиране в комбинация с изключително твърдата каросерия, ниския център на тежестта и централните въздушни възглавници я превръщат в автомобил, който можете да управлявате с пълна увереност.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ДА ОСТАВЯТ ВПЕЧАТЛЕНИЕ

Модерен дизайн с плавни линии. Съвременният език на дизайна на Mazda2 Hybrid говори с хиляди думи. Той се отличава с характерната за Mazda радиаторна решетка, която придава на автомобила уверен вид на пътя. Динамичните контури му придават свежо и модерно качество и подчертават пъргавия му дух.

 

ЗАЯВКА ЗА ТЕСТ ДРАЙВ

НАПРАВЕТЕ НОВИЯ ХИБРИД MAZDA2 СВОЙ

МЕСЕЧНИ ЛИЗИНГОВИ ВНОСКИ ОТ

Искате ли да научите повече за финансирането? Нека да ви намерим най-добрата оферта и да се доближите с още една крачка до притежаването на вашата нова Mazda.

 

ЗАЯВКА ЗА ОФЕРТА

ЕФЕКТИВНОСТТА КАТО НАЧИН НА ЖИВОТ

Дори при превключване в режим на електрическо задвижване, Mazda2 Hybrid предлага плавно, безпроблемно, тихо и същевременно изключително ефективно шофиране. Нейният модерен електромотор с мощност 59 kW / 80 к.с. осигурява бързо ускорение, подобрена икономия на гориво и намалени емисии, което ви позволява екологично шофиране в града.

ИЗМИНАВА КИЛОМЕТЪР СЛЕД КИЛОМЕТЪР

Хибридната система на Mazda2 е комбинация от бензинов двигател и два електрически мотора. Напълно хибридната технология съхранява кинетичната енергия, получена по време на движение, по време на потегляне и спиране, за непрекъснато зареждане на високоефективната батерия. Така че можете да изминете цялото разстояние, без да се притеснявате за икономията или спирането на зареждането.


НАПЪЛНО ХИБРИДНА ТЕХНОЛОГИЯ
Насладете се на изключителна икономия на гориво и ниски емисии.

Mazda2 Hybrid е създадена за градския шофьор, който се грижи за околната среда. И осигурява изключително, устойчиво и вълнуващо изживяване при шофиране. С иновативното си хибридно задвижване, технологията за регенеративно спиране и множеството усъвършенствани функции Mazda2 Hybrid е автомобил, който е едновременно ефективен и приятен за шофиране.

 

Създайте своята Mazda

СВЕЖ И МОДЕРЕН ДИЗАЙН.
Нотка градска изтънченост за ежедневното ви шофиране.

Mazda2 Hybrid е проектирана така, че да се отличава. Тя се отличава със свежи детайли, които придават на автомобила уверено и стилно излъчване на пътя. Внушителна предна решетка, динамичен стил, забележителни предни и задни светлини, многоспицови алуминиеви джанти, за да назовем само някои от тях. Предлага се в спектър от зашеметяващи екстериорни цветове, от които можете да избирате.

 

Създайте своята Mazda

БЕЗОПАСНОСТ, ИНТЕГРИРАНА.
Усъвършенствана технология за откриване и асистенция на ваше разположение.

Mazda2 Hybrid е оборудвана с функции за безопасност, насочени към вас. Нейните водещи в класа характеристики за безопасност включват 5-звезден рейтинг по Euro-NCAP, каталог от усъвършенствани и иновативни технологии за подпомагане на водача и откриване на неизправности, SRS централни въздушни възглавници, които помагат на водача и пътника отпред да се предпазят от сблъсък. Освен това неговите ултраздрави корпуси на каросерията образуват здрава клетка за безопасност на обитателите.

 

Създайте своята Mazda

КОЛОРИТЕН ПО ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН НАЧИН

Mazda2 Hybrid се предлага в спектър от вълнуващи цветове, които подчертават плавните линии и дизайна на автомобила. Който и цвят да изберете, бъдете сигурни, че вашият автомобил ще отразява прецизното и висококачествено покритие, което очаквате от Mazda.

ФОТОГЕНИЧНА

Като един от най-компактните автомобили в своя пазарен сегмент, Mazda2 хибрид се предлага със забележителна решетка, която създава впечатление за динамична елегантност и уникално присъствие. Естетически оформените LED фарове и задни светлини с пълноразмерна светлинна лента са част от умелата и характерна индивидуалност на автомобила.

АКТУАЛИЗИРАНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ДИЗАЙНА

КОМПАКТЕН И МАНЕВРЕН ОТ ВСЕКИ ЪГЪЛ

Модерният дизайн на Mazda2 Hybrid се отличава с модерни детайли като нова предна броня, предна решетка, многоспицови алуминиеви джанти и се предлага в спектър от вълнуващи нови цветове. Това му придава пъргав и уверен вид. 

ВНУШИТЕЛНА 5-ТОЧКОВА РЕШЕТКА

Забележително присъствие. Петточковата решетка на Mazda2 Hybrid изглежда добре. Тя осигурява внушителен фланг за предните LED фарове, подчертавайки целеустремената позиция на автомобила. 

ЕДНО ТЯЛО. ЕДИН ЦВЯТ.

Задният капак на Mazda2 Hybrid е едно цяло с каросерията. Включително цвета. Придава на автомобила изключителен завършек, а на вашия стил - безпроблемно изразяване. 

ПРЕМИУМ ЧЕРНИ ВЪНШНИ ОГЛЕДАЛА

Черните, висококачествени, гланцирани външни огледала подчертават отличителната индивидуалност на Mazda2 Hybrid. Те са солидни, аеродинамични и добавят свежа гледна точка към цялостното изживяване при шофиране на автомобила. 

ДИНАМИЧНИ АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ

Летите джанти на Mazda2 Hybrid се предлагат с размери 15, 16 и 17 цола (в зависимост от класа). Те добавят нотка на изтънченост и допълват цялостния спортен дизайн на автомобила. Докато живите многоспицови джанти подчертават изявата на компактната пъргавина на автомобила. 

ПРЕОСМИСЛЕН КОМФОРТ И ПРОСТРАНСТВО

Насладете се на интериорно пространство, проектирано около вас. Mazda2 Hybrid предлага достатъчно място за лактите и краката на до 5 възрастни, както и 286 литра багажно пространство, благодарение на обмисления дизайн на купето. Не е спестен нито един детайл, за да се създаде интелигентно, безопасно и ергономично пространство както за водача, така и за пътниците.

ГОЛЯМ 10,5-ИНЧОВ ЦЕНТРАЛЕН ДИСПЛЕЙ

10,5-инчовият инфоразвлекателен дисплей на Mazda2 Hybrid е проектиран така, че да осигурява прост и лесен достъп до музика, приложения, повиквания и навигация по време на движение, за да можете да се съсредоточите върху удоволствието от шофирането.

HEAD-UP ДИСПЛЕЙ

За да сте сигурни, че нищо не ви разсейва и не ви пречи да следите пътя, head-up дисплеят дискретно прожектира важна информация за автомобила директно върху предното стъкло.

ОБШИРЕН ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

Панорамният покрив, съчетан с черна облицовка на покрива, ви предлага обширна гледка към небето и създава по-отворено усещане в купето.

КАМЕРА ЗА ОБРАТНО ВИЖДАНЕ ЗА ЛЕСНО ПАРКИРАНЕ

Ориентирайте се лесно в тесни места благодарение на камерата за обратно виждане, която предлага ясен изглед на пространството зад вас, улеснявайки движението на заден ход и паркирането.

ОТКРИЙТЕ КЛАСОВЕТЕ

PRIME-LINE

PRIME-LINE

За да може всеки да се наслади на комфортно хибридно шофиране, дори стандартният пакет надхвърля основните изисквания. В нивото на оборудване Prime Line правят впечатление "умният" ключ, адаптивният радарен круиз контрол, камерата за обратно виждане и усъвършенстваните функции за сигурност. В интериора ще имате на разположение климатик и голям, 9-инчов централен дисплей с приложения Apple Carplay ® и Android Auto ™.

CENT­RE-LINE

CENT­RE-LINE

Пакетът включва цялото стандартно оборудване, както и допълнително ниво на изтънченост. В допълнение към "умния" ключ, усъвършенстваните функции за сигурност и 9-инчовия централен дисплей, ще получите и 15-инчови алуминиеви джанти и заден спойлер. Сред допълнителните предимства са автоматичните чистачките на предното стъкло, воланът с кожена тапицерия и електрическото повдигане на предните и задните стъкла.

EX­CLU­SI­VE-LINE

EX­CLU­SI­VE-LINE

Exclusive-line предлага още по-усъвършенствани функции за едно наистина изискано изживяване при шофиране. Пренесете пътуването на по-високо ниво с 16-инчови джанти от алуминиева сплав и се насладете на удобството на самосгъващите се огледала и предните/задните сензори за паркиране. "Интелигентното" безключово влизане и бутонът за стартиране ви позволяват да се придвижвате с лекота, а контролът на сляпата зона повишава вашата безопасност на пътя.

HO­MU­RA

HO­MU­RA

Приемете огнения дух на Homura, което на японски означава пламък. Със 17-инчови джанти от алуминиева сплав, амбиентни LED светлини и затъмнени задни стъкла, тази дизайнерска лимитирана серия въплъщава динамичния дух на този автомобил. В интериора 7-инчов дигитален скоростомер, автоматичен климатик, безжично зарядно устройство за телефон и удобни спортни предни седалки допринасят за подобряване на вашето изживяване при шофиране.

HO­MU­RA PLUS

HO­MU­RA PLUS

Ексклузивната лимитирана серия Homura Plus, ви дава възможност да се насладите на най-добрите иновации, лукс и стил. Технологията му впечатлява с 12,3-инчов адаптивен цифров скоростомер, 10,5-инчов централен дисплей и head-up дисплей. Гласовото разпознаване и сателитната навигация правят всяко пътуване приятно, а отварянето на панорамния покрив създава романтика.

СЪВРЕМЕНЕН КОМФОРТ И БЕЗОПАСНОСТ

Освен че получи максималната 5-звездна оценка на Euro-NCAP за безопасност при сблъсък, системите за безопасност на Mazda2 Hybrid са проектирани така, че да гарантират безопасно, комфортно и радостно шофиране. С други думи, на борда има пълен набор от усъвършенствани и иновативни технологии за подпомагане на водача и безопасност, които ви осигуряват водещи в класа си показатели за безопасност.


ЧУВСТВО ЗА БЕЗОПАСНОСТ
Прочетете още

Системата Safety Sense Pre-collision на Mazda2 Hybrid е базирана на сензори система, предназначена да минимизира риска чрез предотвратяване на сблъсъци, да увеличи безопасността и да намали тежестта на сблъсъците, когато те не могат да бъдат избегнати за всички участници.


ОТКРИВАНЕТО Е ЗАЩИТА
Прочетете още

Усъвършенстваната система за подпомагане на спирането (SBS) на Mazda2 Hybrid разпознава автомобили, пешеходци и велосипедисти и помага да се избегнат сблъсъци или да се намалят щетите в случай на сблъсък. Ако се наложи да завиете, за да избегнете удар, Аварийната система за подпомагане на управлението ви помага да запазите контрол, като осигурява допълнителна помощ при управление.


ОСТАНЕТЕ В БЕЗОПАСНОСТ ПРЕЗ НОЩТА ИЛИ ДЕНЯ
Прочетете още

Пакетът Safety Sense за Mazda2 Hybrid включва дневно и нощно разпознаване на пешеходци, дневно разпознаване на велосипедисти. Системата може да разпознае опасна ситуация и да ви предупреди, за да сведе до минимум вероятността от инцидент.


ОЗНАЧЕНИЕ. ВГРАДЕНА.
Прочетете още

Адаптивният круиз контрол на Mazda2 Hybrid ще ви накара да спрете напълно, ако автомобилът отпред спре. И ще възобнови движението, когато автомобилът отпред продължи. Тази система работи съвместно с асистента за пътни знаци на автомобила, като ви държи в безопасност и ви информира за ограниченията на скоростта.


ЧУВСТВО ЗА БЕЗОПАСНОСТ

Системата Safety Sense Pre-collision на Mazda2 Hybrid е базирана на сензори система, предназначена да минимизира риска чрез предотвратяване на сблъсъци, да увеличи безопасността и да намали тежестта на сблъсъците, когато те не могат да бъдат избегнати за всички участници.


ОСТАНЕТЕ В БЕЗОПАСНОСТ ПРЕЗ НОЩТА ИЛИ ДЕНЯ

Пакетът Safety Sense за Mazda2 Hybrid включва дневно и нощно разпознаване на пешеходци, дневно разпознаване на велосипедисти. Системата може да разпознае опасна ситуация и да ви предупреди, за да сведе до минимум вероятността от инцидент.


ОТКРИВАНЕТО Е ЗАЩИТА

Усъвършенстваната система за подпомагане на спирането (SBS) на Mazda2 Hybrid разпознава автомобили, пешеходци и велосипедисти и помага да се избегнат сблъсъци или да се намалят щетите в случай на сблъсък. Ако се наложи да завиете, за да избегнете удар, Аварийната система за подпомагане на управлението ви помага да запазите контрол, като осигурява допълнителна помощ при управление.


АКТИВНА БЕЗОПАСТНОСТ

Адаптивният круиз контрол на Mazda2 Hybrid ще ви накара да спрете напълно, ако автомобилът пред вас спре. И ще възобнови движението, когато автомобилът отпред продължи. Тази система работи съвместно с асистента за пътни знаци на автомобила, като ви държи в безопасност и ви информира за ограниченията на скоростта.

ЕТИКЕТ ЗА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ НА ГУМИТЕ

Информацията от етикета на гумата ви помага да вземате информирани икономически и екологични решения. Намерете информация за всички налични гуми за всяка Mazda и техните критерии за качество.

 

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

ВАШИЯТ ХИБРИД MAZDA2 Е В ОЧАКВАНЕ

Научете повече за Mazda2 Hybrid. Опитайте сами автомобила с тест драйв или разгледайте нашите брошури.

Снимките са с илюстративна цел и може да се различават от оборудването което сте избрали. Показаните цветове и някои характеристики на интериора и екстериора могат да се различават от действителния модел.

Всички показани цени са необвързващи препоръчителни цени с включен ДДС (20%).

Попитайте оторизиран дилър на Mazda за точната цена на конкретния модел.