един от най-добрите SUV: създаден за вас

MAZDA CX-5 модел 2022

ценова листа

ГОТОВ ДА ПРИЕМЕ ВСЕКИ ПЪТ, КОИТО ИЗБЕРЕТЕ

Чиста красота отвътре и отвън, с достатъчно място за цялото семейство и отлична динамика на шофиране. Където и да ви води начина на живот, Mazda CX-5 е готова да се присъедини. Сега се предлага в три специални лиминирани серии с индивидуални характеристики на интериора и екстериора, които да съответстват на вашия начин на живот.

ПОИСКАЙТЕ ОФЕРТА/ДРЪЖТЕ МЕ ИНФОРМИРАН
ПРОЕКТИРАН ЗА ДА ВПЕЧАТЛЯВА

Актуализираният дизайн на KODO събужда водача във вас всеки път, когато го видите. Всеки детайл подчертава цялостното усещане за мощ и изтънченост - кани ви да седнете зад волана и да шофирате.

ВСИЧКИ УДОБСТВА ОТ КОИТО СЕ НУЖДАЕТЕ

Добре дошли на място за чист релакс. Още по обезшуменото купе изолира шума от пътя, като същевременно хармоничният интериорен дизайн и прецизното японско майсторство на изработка и материали допринасят за усещането за спокойствие.

ИСТИНСКО УДОВОЛСТВИЕ ОТ ШОФИРАНЕТО

Насладете се на шофиране без компромиси. Нововъведеният MAZDA Intelligent Drive Select и Off-Road Mode правят всяко предизвикателство да се чувства като забавно приключение, докато подобреното управление и стабилност засилват вашата любов към шофирането във всяка ситуация.

СЪЗДАДЕН ЗА ВАШИЯТ НАЧИН НА ЖИВОТ

ДИНАМИЧНА ЕФЕКТИВНОСТ, ЗАБАВЛЕНИЕ ПРИ ШОФИРАНЕ

Перфектният спътник за тези, които отговарят на своите страсти. Изискан, по-спортен вид, допълнен от елегантния черен външен дизайн, допълнен с червени акценти във вътрешността и отлични възможности за шофиране, дават на Mazda CX-5 HOMURA модел 2022 универсалността, от която се нуждаете, за да се насладите напълно на шофиране във всяка ситуация.

 

ВЪНШНИ ЕЛЕМЕНТИ В ЧЕРНО


Новата броня, решетката и черната рамка около решетката придават на дизайна на KODO свеж вид и динамично настроение - правейки Mazda CX -5 Homura модел 2022 да изглежда добре, от където и да го погледнете.

 

СПОРТНО ИЗЛЪЧВАНЕ

Новите черни арки над колелата и цялостният изискан дизайн отразяват спортните възможности на Mazda CX-5 HOMURA модел 2022

 

КОЖЕН САЛОН В ЧЕРНО

Черните кожени седалки в комбинация с червените шевове елегантно допълват добре изработения интериор.

поискайте оферта / дръжте ме информиран

Изпращайки този формуляр, ние ще получим вашето запитване. Ще се свържем с Вас, за да обсъдим Вашата персонализирана оферта за Вашата Mazda CX-5 модел 2022.

свържете се с мен

ПРИКЛЮЧЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ ПЪТНИЦИ

Дългите пътувания могат да бъдат най-забавните пътешествия с Mazda CX-5 Adventure модел 2022. Уникален японски дизайн, просторен интериор и лесен за използване багажник-всичко това вдъхновява авантюристите да седнат зад волана и да се насладят на динамични характеристики и отлични възможности за управление навсякъде.

 

OFF-ROAD РЕЖИМ

Наскоро въведеният MAZDA Intelligent Drive Select и Off-Road Mode правят всяко предизвикателство да изглежда като забавно приключение, така че можете да се насладите на шофиране без компромиси, независимо от пътните условия.

 

ИНТЕРИОРНИ ДЕКОРАЦИИ

Декорацията на въздуховодите перфектно съвпада с новия дизайн на седалките, създавайки усещане за елегантност и открояващ се дизайн.

 

ВОДОУСТОЙЧИВ ПОД НА БАГАЖНИКА

Толкова е лесно да преследвате хобитата си или да се наслаждавате на дълги семейни пътувания, когато вашият SUV е оборудван с водоустойчив, лесен за използване и просторен багажник.

поискайте оферта / дръжте ме информиран

Изпращайки този формуляр, ние ще получим вашето запитване. Ще се свържем с Вас, за да обсъдим Вашата персонализирана оферта за Вашата Mazda CX-5 модел 2022.

свържете се с мен

ОТРАЖЕНИЕ НА СТИЛ

Изисканият, елегантен екстериор извежда дизайна на KODO на следващото ниво, което прави Mazda CX-5 TAKUMI модел 2022 да се откроява навсякъде, където и да го забележат. Вътре луксозният и ориентиран към човека интериор е място за спокойствие, докато пространството и размерите са подходящи за всяко приключение със семейството.

 

ТЪМНО КАФЯВ КОЖЕНА САЛОН ОТ НАПА В ЦВЯТ CATURRA COFFEE BEAN

Комфортното усещане от Nappa Leather, чувственият цвят и качеството на най-високият клас естествена кожа са настроени да ви вдъхновят.

 

БРОНИ ИЗЦЯЛО В ЦВЕТА НА КУПЕТО - ЕЛЕГАНТНОСТ БЕЗ КОМПРОМИСИ

Новата цветна броня, заедно с модернизираната арка на колелата, фаровете и предната решетка - всичко това перфектно допълва красотата на дизайна на KODO.

 

ПРЕДОСТАТЪЧНО МЯСТО ЗА ВСИЧКО

Дори и най-дългите пътувания могат да бъдат забавни за цялото семейство с достатъчно място за всеки да се отпусне и да се наслади на пътуването.

поискайте оферта / дръжте ме информиран

Изпращайки този формуляр, ние ще получим вашето запитване. Ще се свържем с Вас, за да обсъдим Вашата персонализирана оферта за Вашата Mazda CX-5 модел 2022.

свържете се с мен