Гаранции

ЗА ВАШЕТО СПОКОЙСТВИЕ И СИГУРНОСТ


ENG_220811_400_120_Logo


Mazda има репутацията на производител на качествени и надеждни автомобили. 
Ние сме сигурни в нашето производство и го подкрепяме с

пълна 6-годишна гаранция за нови превозни средства. 
Какво обхваща? Вие  буквално ще бъдете напълно защитени от  разходите за неочаквани ремонти за всеки важен компонент.

6 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ ЗА НОВ АВТОМОБИЛ MAZDA

В Mazda качеството е отговорност и ангажимент, който ние изпълняваме. Ето защо удължаваме нашата гаранция за ново превозно средство до 6 години – или 150 000 километра. 2
Знаейки, че сте напълно защитени срещу неочаквани повреди, вие ще можете да се насладите още повече на удоволствието от шофирането на автомобил 

Разберете за целия ни набор от услуги

MAZDA гаранция за нови автомобили

Ние сме уверени в качеството на автомобилите, които предлагаме. За да докажем това, те идват с гаранция от 3 години или 100 000 км., което събитие настъпи първо. 

Цялостен преглед на гаранционните условия

MAZDA гаранция за нови автомобили

Гаранцията на Mazda за нови автомобили е 6 години или 150 000 км., което събитие настъпи първо. Можете да подадете рекламация за производствени дефекти и материални дефекти по време на гаранционния период.

MAZDA гаранция на лаковото покритие и срещу повърхностна корозия

Mazda гаранция на лаковото покритие и срещу повърхностна корозия е с валидност 3 години, независимо от пробега на автомобила. Всякакви дефекти, появили се в следствие на производствен дефект ще бъдат отстранени в официален сервиз на Mazda.

MAZDA гаранция на каросерията

Mazda гаранция на каросерията е гаранция против перфорации от корозия по каросерията на автомобила. Гаранцията е 12 годишна, независимо от пробега на автомобила.

MAZDA гаранция на оригинални аксесоари

За всички оригинални аксесоари закупени заедно с покупката на нов автомобил важи гаранция 3 години или 100 000 км., което събитие настъпи първо.

ЗА СПОКОЙСТВИЕ И РАДОСТ НА ШОФИРАНЕ

MAZDA РАЗШИРЕНА ГАРАНЦИЯ

С допълнителната разширена гаранция Mazda можете да защитите автомобила си за допълнителни до 5 години или общ пробег от 150 000 км срещу неочаквани разходи за ремонт на ключови компоненти. А най-добрата част? Можете да вземете разширена гаранция по всяко време по време на срока на гаранцията на Mazda за нов автомобил 

На път в 30 страни

MAZDA Europe Service

Mazda Europe Service е услуга предлагаща безплатна пътна помощ в 30 европейски страни, при невъзможност на автомобила да продължи нормалния си ход, независимо от причините за това. Услугата е достъпна за всички клиенти закупили нов автомобил Mazda.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

1 Автомобилите са с хомологация според новата процедура (EU) 2017/1151; Regulation (EC) 715/2007)

2 Предпоставка за реализиране на правото на гаранция е редовната профилактика и прегледи на каросерията в обхвата и интервалите, предписани от производителя.

 

2 Предпоставка за реализиране на правото на гаранция е редовната профилактика и прегледи на каросерията в обхвата и интервалите, предписани от производителя.