Гаранции

Гаранции MAZDA, надежден партньор

Гаранциите на автомобила Ви позволяват да шофирате безгрижно и спокойно Вашата Mazda. С Mazda Europe Service пътувате в 30 европейски страни, занейки че при евентуален проблем на пътя ние от Mazda сме винаги до Вас. 

Разберете за целия ни набор от услуги

MAZDA гаранция за нови автомобили

Ние сме уверени в качеството на автомобилите, които предлагаме. За да докажем това, те идват с гаранция от 3 години или 100 000 км., което събитие настъпи първо. 

Цялостен преглед на гаранционните условия

MAZDA гаранция за нови автомобили

Гаранцията на Mazda за нови автомобили е 3 години или 100 000 км., което събитие настъпи първо. Възможно е удължаването и до 5 години или 150 000 км., или до 8 години или 160 000 км.

MAZDA гаранция на лаковото покритие и срещу повърхностна корозия

Mazda гаранция на лаковото покритие и срещу повърхностна корозия е с валидност 3 години, независимо от пробега на автомобила. Всякакви дефекти, появили се в следствие на производствен дефект ще бъдат отстранени в официален сервиз на Mazda.

MAZDA гаранция на каросерията

Mazda гаранция на каросерията е гаранция против перфорации от корозия по каросерията на автомобила. Гаранцията е 12 годишна, независимо от пробега на автомобила.

MAZDA гаранция на оригинални аксесоари

За всички оригинални аксесоари закупени заедно с покупката на нов автомобил важи гаранция 3 години или 100 000 км., което събитие настъпи първо.

На път в 30 страни

MAZDA Europe Service

Mazda Europe Service е услуга предлагаща безплатна пътна помощ в 30 европейски страни, при невъзможност на автомобила да продължи нормалния си ход, независимо от причините за това. Услугата е достъпна за всички клиенти закупили нов автомобил Mazda.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

1Автомобилите са с хомологация според новата процедура (EU) 2017/1151; Regulation (EC) 715/2007)