движите се като един

JINBA ITTAI

JINBA ITTAI

КОН И ЕЗДАЧ, АВТОМОБИЛ И ВОДАЧ

Шофирането на Mazda поставя усмивка на лицето ви всеки път, когато сте на път. Нашите автомобили са много повече, отколкото придвижване от точка А до Б. Те са проектирани и създадени за чисто удоволствие от шофирането. Наричаме го Jinba Ittai, връзката между водача и автомобила както тази между коня и ездача.

управляваме заедно

създаване на чувства

Когато шофирате Mazda, никога не шофирате сами. Изпитайте усещане за единство и хармония с автомобила, връзка между вас, която е трудно да се опише с думи като вашето шофиране заедно, да се почувствате заедно, да ускорите, да спирате и да се усмихвате заедно. Това е усещането, което създаваме във всяка кола, която правим.

откривателски дух

решени да успеем

Mazda има дух на предизвикател, който ни тласка да успеем дори срещу огромни препятствия. Когато други производители на автомобили казаха, че това не е възможно, ние произведохме спортен автомобил с роторен двигател и спечелихме най-тежката надпревара за издръжливост - 24 часа на Льо Ман, когато никой не вярваше, че можем.

смелостта да бъдеш различен

Нашите упорити инженери изградиха Cosmo Sport, първият в света спортен автомобил за масово производство с роторен двигател

смелостта да бъдеш различен

След редица поражения, МАЗДА стана първият японски автомобилен производител, спечелил Льо Ман през 1991 г. със състезателен автомобил с роторен двигател - първи в света

смелостта да бъдеш различен

МАЗДА продължава да оспорва статуквото с автомобили като RX-Vision, с роторния двигател Skyactiv-R от ново поколение

технология

създаден за чисто удоволствие от шофирането

Всички наши неуморни изследвания и разработки в технологиите целят да постигнат повече от обикновеното подобряване на показателите и безопасността, те са проектирани с мисълта за вас, за да ви доставят чисто удоволствие от шофирането и вълнуващо усещане за контрол.

иновация

skyactiv-x, следващото поколение

Бъдещето е тук във формата на иновативния нов двигател Skidactiv-X. Това е важна стъпка в нашия стремеж да разработим идеалния двигател с вътрешно горене, като същевременно обогатяваме живота на хората чрез „радостта от шофирането“ и защитата на нашата красива планета.

научете повече

дизайн

kodo - душа на движението

Вярваме, че една кола трябва да разбуди емоциите, карайки сърцето да забие, преди да се качите зад волана. Дори когато е неподвижна, Mazda предава вълнуващо усещане за движение, което ви кара да искате да шофирате. Това е Kodo - Soul of Motion, нашата философия за дизайн.

майсторска изработка

от нашите ръци във вашите

Нищо не замества умението на човешката ръка и силата на човешкото докосване при проектирането на Mazda. Необходими са 20 години обучение на нашите моделисти на глина, за да трансформират идеите в модели с реални размери, но само част от секундата, която да бъде одухотворена от Kodo: Soul of Motion Design в нашите автомобили.

открий повече

задвижване на всички колела

обикновеното задвижване на всички колела не е достатъчно

Когато пътните и метеорологичните условия са предизвикателство, искате пълен комфорт и контрол. Нашият i-ACTIV All-Wheel-Drive използва 27 сензора за проверка на условията по 200 пъти в секунда. Насладете се на сигурно сцепление върху всяка повърхност, при всяко време и се почувствайте в перфектна хармония с автомобила.

научете повече

I-ACTIVSENSE

защита от всички страни

Нашите иновативни технологии за безопасност i-ACTIVSENSE ви осигуряват цялостна защита и от опасности, които може да не видите. Докато пътувате през градския трафик, при дълги пътувания по магистрали, през нощта, нашите камери и сензорни системи работят безпроблемно заедно, за да ви осигурят сигурност, за максимално удоволствие от шофирането.

научете повече