2024 MAZDA CX-30 АКСЕСОАРИ

ПРИДАЙТЕ НА СВОЯТА MAZDA ИНДИВИДУАЛЕН СТИЛ

Въпреки че нашите стандартни модели вече са оборудвани с впечатляващ набор от комфортни и стилни функции, разгледайте тези допълнителни аксесоари на Mazda, за да накарате новия си автомобил да се чувства като 100% ваш.

Сребърни капачки на огледалата за обратно виждане

Направете стилно изявление, което отличава вашия автомобил. Сребристите капачки на огледалата за обратно виждане придават дискретен елегантен вид на Mazda CX-30 от 2024 г.

ЧАСТИ ЗА АЕРО

Нашите аеродинамични части гарантират динамичен външен вид, когато шофирате вашата Mazda CX-30 2024. Те перфектно допълват експресивния дизайн Kodo - Soul of Motion, за да създадат абсолютна атракция за окото.

ПОКРИВНИ РЕЙЛИ

Като черешка на тортата, алуминиевите релси на покрива допълват спортния вид на вашата Mazda CX-30 2024. Налични в черно и сребристо, те подчертават всеки цвят и вариант на тапицерията.

ОСВЕТЕНИ ТАБЕЛИ ЗА ИЗТРИВАНЕ

Нашите плочи от неръждаема стомана предпазват входа от грозни следи от обувки, като същевременно придават неповторим стил.

КОМПЛЕКТ АЛУМИНИЕВИ ПЕДАЛИ

Нашите висококачествени спортни педали от матов алуминий придават на вашата Mazda високоефективен вид и усещане, които ще издържат теста на времето.

ИНТЕЛИГЕНТНА ТОВАРНА СИСТЕМА

Иновативният сгъваем в три посоки товарен борд ви позволява да преградите пространството на багажника, за да предотвратите търкалянето на ценния товар в него.

РАЗГЛОБЯЕМ ТЕГЛИЧ

Разглобяемият теглич никога не нарушава външния вид на автомобила ви, но винаги е готов за всичко, което е твърде голямо или твърде тежко, за да се побере вътре.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Открийте как можете да персонализирате своята Mazda CX-30. Свържете се с вашия местен дилър на Mazda за експертен личен съвет.

 

ОСТАНЕТЕ ВЪВ ВРЪЗКА С MAZDA CX-30 2024

Научете повече за Mazda CX-30 2024. Опитайте сами автомобила с тест драйв или разгледайте нашите брошури.

ЗАЯВКА ЗА КОНТАКТ

Искате да обсъдим възможностите ви? Можем да ви помогнем.

КОНТАКТ

*Цветовете и някои външни и/или интериорни елементи може да се различават на екрана от действителния модел.
MAZDA си запазва правото да променя цени и спецификации без предварително уведомление.