лети джанти

С нашата селекция алуминиеви джанти, можете да направите вашата Mazda3 по ваш вкус.

светещи прагове

Добавете защита и стил за вашата Mazda CX30 с нашите опционални  прагове.

Калобрани

Устойчивите калобрани помагат за поддържане на красивите форми на Mazda3 чисти.

MAZDA CX-30 модел 2021

АКСЕСОАРИ, ЗА ДА я направите наистина ваша

оставете вашият личен почерк

Въпреки че нашите стандартни модели вече са оборудвани с впечатляващ набор от удобни и стилни функции, нашите аксесоари на Mazda ви дават възможност да създадете автомобил с външен вид и усещане, които са 100% ваши.

аеро пакет

Нашият аеро пакет гарантира динамичен външен вид, когато шофирате с Mazda CX-30. Отделните елементи перфектно допълват изразителния KODO дизайн, за да създадат  автомобил, привличащ погледа.

надлъжни релси на покрива

Надлъжните алуминиевите релси на покрива допълват спортния вид на вашата Mazda CX-30. Предлагат се в черно и сребристо, като дават възможност за закрепване на напречни греди и допълнително оборудване.

безжично зареждане на телефон

За мобилни телефони, които поддържат QI безжичното зареждане, можете да се сбогувате със заплетени кабели с нашата интегрирана станция за безжично зареждане.

светещи предни прагове

Нашите прагове от неръждаема стомана предпазват допълнително, като същевременно добавят допълнителен стил.

алуминиеви педали

Нашите висококачествени спортни педали (предлага се комплект за автоматична или механична трансмисия) от матов алуминий придават на Mazda СХ30 допълнителен спортен дух и висококачествено усещане.

SMART CARGO SYSTEM

интелигентна система за организация на товарното пространство

Иновативният, трипосочен сгъваем товарен борд ви позволява да разделите багажника си, за да предотвратите търкаляне на скъпоценния ви товар в багажника. Повече подробности за тази уникална система можете да намерите при вашят дилър

сваляем теглич

Сваляемият теглич никога не нарушава външния вид на колата ви, но винаги е готов за всичко, което е твърде голямо или твърде тежко, за да се побере вътре.

повече информация

Открийте как можете да персонализирате собствената си Mazda CX-30. Свържете се с местния дилър на Mazda за личен съвет на експерт.

ОСТАВЕТЕ СВЪРЗАНИ С MAZDA CX-30

Открийте повече за изцяло новата Mazda CX-30. Изпитайте сами автомобила като заявите тест драйв или разгледайте нашите брошури

изтеглете ценова листа
конфигуратор

Използвайте нашия конфигуратор, за да намерите перфектната Mazda CX-30 за вас.

създайте вашата Mazda