MAZDA CX-30 модел 2022

АКСЕСОАРИ, ЗА ДА я направите наистина ваша

оставете вашият личен почерк

Въпреки че нашите стандартни модели вече са оборудвани с впечатляващ набор от удобни и стилни функции, нашите аксесоари на Mazda ви дават възможност да създадете автомобил с външен вид и усещане, които са 100% ваши.

сребристи декорации за страничните огледала

Красотата е в най-малките детайли. Новите сребърни капачки на огледалата придават дискретна нотка на елегантност на Mazda CX-30.

аеро пакет

Нашият аеро пакет гарантира динамичен външен вид, когато карате вашата Mazda CX-30. Те перфектно допълват изразителния KODO – Soul of Motion Design, за да създадат абсолютно привличащо вниманието.

НАДЛЪЖНИ АЛУМИНИЕВИ РЕЛСИ НА ПОКРИВА

Като черешката на тортата, алуминиевите релси на покрива допълват спортния външен вид на вашата Mazda CX-30. Предлагат се в черен и сребрист цвят, те подчертават всеки цвят и интериор.

БЕЗЖИЧНО ЗАРЯДНО

За мобилни телефони, които поддържат безжичното зареждане QI, можете да кажете сбогом на заплетените кабели с нашата интегрирана станция за безжично зареждане.

светещи предни прагове

Нашите прагове от неръждаема стомана предпазват допълнително, като същевременно добавят допълнителен стил.

алуминиеви педали

Нашите висококачествени спортни педали (предлага се комплект за автоматична или механична трансмисия) от матов алуминий придават на Mazda СХ30 допълнителен спортен дух и висококачествено усещане.

SMART CARGO SYSTEM

интелигентна система за организация на товарното пространство

Иновативният, трипосочен сгъваем товарен борд ви позволява да разделите багажника си, за да предотвратите търкаляне на скъпоценния ви товар в багажника. Повече подробности за тази уникална система можете да намерите при вашят дилър 

сваляем теглич

Сваляемият теглич никога не нарушава външния вид на колата ви, но винаги е готов за всичко, което е твърде голямо или твърде тежко, за да се побере вътре.

ОСТАВЕТЕ СВЪРЗАНИ С MAZDA CX-30

Открийте повече за изцяло новата Mazda CX-30. Изпитайте сами автомобила като заявите тест драйв или разгледайте нашите брошури

изтеглете ценова листа
конфигуратор

Използвайте нашия конфигуратор, за да намерите перфектната Mazda CX-30 за вас.

създайте вашата Mazda