MAZDA CX-30 GRADES

Изберете ниво на оборудване

основно оборудване

от 54 390 лв с ДДС1
Впечатляващият дизайн и много богатото оборудване, правят шофирането по-забавно.

LED основни фарове

отлична видимост на пътя

Дизайн с остри ъгли, като очи на хищник, те създават поразителен външен вид и осигуряват брилянтна светлина дори на най-тъмните пътища. Снабдени с миеща система, можете да шофирате уверено, независимо от метеорологичните условия.

ТЪМНО СИВ САЛОН

ПОДОБРЕНО КАЧЕСТВО И ПРЕЦИЗНО ИЗПЪЛНЕНИЕ

Премиум сивата текстилна тапицерия, налична дори при стандартните модели, създава фин, но безпогрешно изискан интериор в Mazda CX-30. Изработен от качествени материали, той също е проектиран за максимален комфорт.

Plus

от 58 190 лв с ДДС1
Шофиране без стрес в и извън града с нашата интелигентна система за подпомагане на спирането и система за наблюдение на мъртви зони с предупреждение за странично движение зад автомобила.

 

адаптивни LED основни фарове

прекрасен дизайн и невероятна видимост

Адаптивните LED фарове подобряват видимостта  с брилянтната си бяла светлина, Елегантни и красиви, те са неразделна част от дизайна на Kodo, преливащи елегантно с контурите на предната броня, в смелия мотив на решетката.

интелигентна система за спиране в градски условия с разпознаване на пешеходци

ПОВЕЧЕ БЕЗОПАСНОСТ ЗА ВСИЧКИ

Сензори следят скоростта и разстоянието на автомобила до превозните средства и препятствията отпред и спирачките се активират автоматично, ако се приближите твърде много. Функцията за разпознаване на пешеходци значително подобрява способността на автомобила да избягва непредвидени инциденти – помага ви да шофирате по-спокойно дори по натоварените градски улици.

Homura

от 59 590 лв с ДДС1
2022 Mazda CX-30 Homura е създадена, за да се хареса на всички сетива. Новият цвят Platinum Quartz и допълнителните дизайнерски характеристики го отличават от тълпата, докато интериорът ви обгръща в своята интимна среда за максимален комфорт

ДОПЪЛНИТЕЛНА ЕЛЕГАНТНОСТ

черен салон с червени шевове

Висококачествените черни текстилни седалки с червени шевове придават на интериора по-луксозен вид и усещане – всичко е по-привлекателно, когато отворите вратата, за да влезете и да тръгнете на път.

всеки детайл е от значение

черни странични огледала

Красиво завършва външната красота, правейки автомобила да се откроява още повече.

GT

от 61 290 лв с ДДС1
Допълнителна удобство и практичност с електрическото отваряне на вратата на багажника с едно докосване.

матрични LED ФАРОВЕ прецизно осветление

безопастно шофиране през ноща

Идключително технологични фарове автоматично се затъмняват, когато бъдете посрещнати от друго превозно средство, докато лъчът светлина се разширява по време на завой, за да можете лесно да виждате пред себе си.

отваряне с едно докосване

електрическо отваряне на вратата на багажника

За по-бързо и по-лесно товарене и разтоварване, електрически задвижваната задна врата може да се управлява само с едно докосване – от самата задна врата, от вътрешността на автомобила или дистанционно от електронния ключ.

GT Plus

от 64 890 лв с ДДС1
Когато луксът съчетава динамичност и удобство с допълнителни функции като черен кожен салон и електрическа врата на багажника.

ЛУКС И СПОРТ ЗАЕДНО

черен кожен салон

Изработена от най-добрите материали, черната кожена тапицерия на седалките внася повишено усещане за лукс в купето на Mazda CX-30.

2022 MAZDA CX-30

ВИЖТЕ ИЛИ СРАВНЕТЕ ПЪЛНОТО ОБОРУДВАНЕ

Направихме го супер лесно: изберете два автомобила и ги сравнете по цена,  характеристики и оборудване.

открийте
аксесоари

персонализирайте вашата Mazda

Mazda CX-30 се предлага с широка гама от опции, които ви позволяват да създадете автомобил, който наистина е ваш-независимо дали искате да адаптирате външния вид, да персонализирате неговите пътни или предпазни характеристики или да направите няколко промени в дизайна.

открийте повече

ОСТАВЕТЕ ВЪВ ВРЪЗКА С MAZDA CX-30

Открийте повече за Mazda CX-30 модел 2022. Изпитайте сами автомобила като заявите тест драйв или разгледайте нашите брошури

изтеглете ценова листа
конфигуратор

Използвайте нашия конфигуратор, за да изберете перфектната MazdaСХ30 за вас.

създайте вашата Mazda
Открийте Вашият MAZDA дилър

Намерете най -близкия търговец на Mazda.

открийте дилър