КАКВО НИ КАРА ДА СЕ ДВИЖИМ

ИСТОРИИ ЗА MAZDA

РАЗГЛЕДАЙТЕ СЪДЪРЖАНИЕТО ТУК

ХОРАТА, ДУХЪТ, АВТОМОБИЛИТЕ

Една Mazda винаги е нещо повече от автомобил. Тя е портал за откриване на нови светове, независимо дали става въпрос за богатото ни японско наследство, вдъхновяващо лично преживяване или пътешествие, което никога не искате да свърши. Потопете се в широк спектър от теми в нашето онлайн списание.

СТРАТЕГИЯ НА MAZDA ЗА МНОЖЕСТВО РЕШЕНИЯ

От преосмислянето на двигателя с вътрешно горене до разработването на изцяло електрическите автомобили на бъдещето, Mazda работи усилено, за да промени начина, по който мислим за устойчивостта.

 

ПРОЧЕТЕТЕ НАШАТА ИСТОРИЯ НА УСПЕХА
РЕЧНИК MAZDA

Знаете ли произхода на името Mazda? Някога чували ли сте израза „джинба итай“ и сте се чудили какво означава или как се произнася? Просветете се с нашето окончателно ръководство за японската терминология на Mazda.

 

РАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
НАЙ-ВЕЛИКИТЕ ПЪТИЩА В СВЕТА

Незабравими пътувания по пътищата и извън тях споделят водещи автомобилни автори от Нидерландия, Обединеното кралство и САЩ. Над Норвежките фиорди и през Австралийската пустош, по крайбрежието на Португалия, в планините на Япония или през сърцето на Америка. Научете какво ги прави пътища, които да запомните.

 

РАЗГЛЕДАЙТЕ ИЗБОРА ИМ
ОТ ЯПОНИЯ КЪМ СВЕТА: ДИЗАЙНЪТ НА MAZDA

Скритият език на формите и как пространствата между тях създават динамично движение. Открийте някои от ключовите концепции на японския дизайн, които са в основата на нашата философия за Mazda. Това е начинът, по който превръщаме шофирането във вдъхновяващо и лично преживяване.

 

Вижте повече
MAZDA CX-5: ЕВОЛЮЦИЯТА НА ЕДНА ИКОНА

Как придадохме глобална привлекателност на нашите японски идеали за дизайн и изпълнение? Историята на успеха на Mazda CX-5 започна с концепция, която в крайна сметка я превърна в един от най-продаваните SUV автомобили в своя клас. Проследете необикновения възход на този автомобил, тестван и доказан при екстремни условия от Арктика до планините на Виетнам.

 

ПРОЧЕТЕТЕ НАШАТА ИСТОРИЯ НА УСПЕХА
ПРОЧЕТЕТЕ НАШАТА ИСТОРИЯ НА УСПЕХА

Водени от иновациите и получили свобода да следват вдъхновението си, запознайте се с дизайнерите и инженерите, които превърнаха визията и философията на Mazda в последното поколение на Mazda CX-5. Какво е предизвикало тяхното въображение? Как са действали?

 

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ТЕХНИТЕ ИДЕИ

 

MAZDA MX-5 RF: ПРАКТИЧНОСТ И ЕФЕКТИВНОСТ


Този емблематичен кабриолет се отправи на пътешествие. Това е история за пъргавина, спиращи дъха гледки и очарователни изненади. Можете ли да свалите покрива, без да нарушите комфорта на затвореното пътуване? Може ли компактният дизайн все пак да осигури достатъчно място за това, което искате да вземете със себе си?

ПРОЧЕТЕТЕ НАШАТА ИСТОРИЯ НА УСПЕХА