АКСЕСОАРИ

2020 mazda mx-5 rf

НАПРАВЕТЕ Я НАИСТИНА ВАША

Дори основният модел на Mazda MX-5 RF внушава класическото усещане за родстър. Но не трябва да свършва дотук. С висококачествени аксесоари и широка гама от спортни аерочасти можете да придадете на този култов роудстър още по-личен щрих.

ДО ПОСЛЕДНИЯ ДЕТАЙЛ

ЛЮБОВ ВЪВ ВСЕКИ АСПЕКТ

Нито един модел не олицетворява ДНК на Mazda като MX-5 RF. Отдаваме почит на иконата на roadster дори в най-малките детайли - от елегантното релефно лого MX-5 RF върху летите джанти, до марковия дизайн и спортен звук на шумозаглушителя. По принцип искаме да се възползваме от всяка възможност да изразим любовта си към Mazda MX-5 RF.

НАШИТЕ АКЦЕНТИ

Вижте нашата галерия, за да усетите някои от аксесоарите от най-висок клас, които предлагаме - от плюшена конзола с Alcantara до привлекателния кит за снижаване на окачването. Разгледайте нашата селекция и получете вдъхновение за начините за персонализиране на вашата Mazda MX-5.

СПОРТЕН ЕКСТЕРИОР

Динамика, която можете да видите отдалеч. Всички наши спортни екстериорни добавки са лъскаво черни - задават само правилните акценти, за да обхванат енергичния облик на Mazda MX-5, включително предни и задни престилки, странични прагове и заден спойлер.

Камера за заден ход

Движете се на заден ход с лекота. Камерата за заден ход помага за премахване на сляпата зона непосредствено зад автомобила и позволява да се виждат ниски зони, които не могат да се видят през огледалото за обратно виждане.

СПОРТЕН АУСПУХ

Тази система от неръждаема стомана с марка Mazda повишава емоцията от MX-5 както по начина, по който звучи, така и от визията си. Дори при ежедневното шофиране през града ще ви се струва, че сте на състезателната писта с този спортен шумозаглушител зад гърба си.

КОМПЛЕКТ ЗА СНИЖАВАНЕ НА ОКАЧВАНЕТО

Приближете се още до пътя. Със сваленото окачване на вашия Mazda MX-5 тръпката от всяко задвижване се усилва още повече. Плюс това линиите на стилното му тяло се открояват както никога досега. При всяко каране има чувството, че се плъзгате по пътя.

ЧЕРВЕНА КАПАЧКА ЗА МАСЛОТО

Дори и малките детайли правят MX-5 наистина ваш. Когато дойде време да смените масло, ще ви напомнят защо да обръщате внимание на детайлите. То затопля сърцето ви и ви кара да се усмихвате. Насладете се!

ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ

Акцентите на нашите изключителни аксесоари плениха ли въображението ви? Научете повече за опциите за персонализиране на Mazda само с едно кликване. От нашия каталог на аксесоари до локатор на дилъри, вие със сигурност ще намерите цялата информация, от която се нуждаете.

АКСЕСОАРИ
Намерете дилър на MAZDA

1Показаните превозни средства може да не са същите като моделите, предназначени за българския пазар. Показаните цветове и някои характеристики на интериора и екстериора могат да се различават от действителния модел, а превозните средства могат да бъдат оборудвани с допълнително оборудване или екстри.

Всички показани цени са необвързващи препоръчителни цени с включен ДДС (20%).