2021 MAZDA MX-5 аксесоари

направете я наистина ваша

Дори основният модел на Mazda MX-5 създава усещане за класически роудстър. Но не е нужно да свършва дотук. С висококачествените аксесоари можете да придадете на този култов роудстър още по-личен щрих.

внимание към всеки детайл

любов от пръв поглед

Нито един модел не въплъщава ДНК на Mazda като MX-5. Отдаваме почит на иконата на роудстъра дори и в най-малките детайли-от елегантното щамповане на MX-5 върху алуминиевите джанти, до марковия дизайн и спортния звук на шумозаглушителя. По принцип искаме да се възползваме от всяка възможност да изразим любовта си към Mazda MX-5.

основни акценти

Разгледайте нашата галерия със снимки, за да усетите някои от най-добрите аксесоари, които предлагаме. Разгледайте нашата селекция и получете вдъхновение за начини да персонализирате вашата Mazda MX-5.

спортен аеро пакет

Спортниият аеро пакет на Мazda MX-5 гарантира динамичен външен вид, където и да отидете. Елементите са перфектното допълнение към изразителния дизайн на KODO-Soul of Motion и създават абсолютна привлекателност.

задна камера

Направете карането на заден ход с лекота. Камерата за обратно виждане поддържа за премахване на мъртвата зона директно зад автомобила и ви позволява да видите ниски зони, които не могат да се видят през огледалото за обратно виждане.

спортен шумозаглушител

Тази изпускателна система с марка Mazda от неръждаема стомана повишава нивото на вълнение на MX-5 както по начина, по който звучи и изглежда. Дори ежедневното шофиране из града ще ви се струва, че сте на състезателната писта с този спортен шумозаглушител Bastuck зад вас през целия път.

спортно окачване

Още по -близо до пътя. С пониженото окачване на вашата Mazda MX-5 тръпката на всяко шофиране се засилва още повече. Освен това линиите на стилното му купе се открояват както никога досега. При всяко пътуване ще имате пълен контрол.

червена капачка за маслото на двигателя

Малките детайли правят вашия MX-5 наистина ваш.

допълнителна информация

Нашите изключителни аксесоари завладяха ли вашето въображение? Научете повече за опциите за персонализиране на Mazda само с едно щракване. От нашия каталог с аксесоари до локатор на дилъри, вие със сигурност ще намерите цялата необходима информация.

останете информирани относно MAZDA МХ-5

Mazda MX-5 модел 2021 може да предложи толкова много: Следвайте връзките по-долу, за да научите повече, да разгледате многото опции или-още по-добре-да резервирате тест драйв и да говорите с местен дилър.

изтеглете брошура

Вижте МХ5 RF и от други красиви ъгли и получете всички подробности тук.

Свалете брошура
Открийте Вашият MAZDA дилър

Искате ли да обсъдите допълнителни възможности? Можем да съдействаме.

открий дилър