Mazda MX 5

Изберете ниво на оборудване

REVOLUTION

двигател 1.5, 132кс, цена от 60 690 лв с ДДС1 с мек таван

Mazda MX-5 RF модел 2021 се отличава с особено елегантен интериор с черни седалки и сребърни шевове. В допълнение Apple CarPlay® предлага безжична връзка с любимите ви телефонни приложения, докато круиз контролът осигурява удобно шофиране на дълги разстояния.

сбогом кабели

безжичен APPLE CARPLAY

Достъп до всички ваши любими приложения за iPhone без кабели. С новата безжична връзка на Apple CarPlay, вашият iPhone се свързва безжично към информационно -развлекателната система. Настройте го веднъж и той автоматично ще се свърже всеки път, когато влезете в автомобила.

спортни джанти

16" алуминиеви джанти - черни

Стилен външен вид - черни 16 -инчови (1.5L двигател) джанти с 8 спици изглеждат чудесно с всеки цвят на екстериора и предлагат приятен изглед на дисковите спирачки.

TAKUMI

двигател 1.5, 132кс, цена от 64 490лв с ДДС1 с мек таван 

двигател 2.0, 184кс, цена от 71 290лв с ДДС1 с твърд таван RF

Mazda MX-5 RF TAKUMI модел 2021 се откроява с усъвършенствани системи за безопасност, черни кожени тапицерия на седалките и първокласна звукова система BOSE с вградени високоговорители в подглавниците, за да разгърне радостното шофиране.

спортни седалки

RECARO спортни седалки

С централна лента от Alcantara® и странични опори и подглавници от кожа, спортните седалки RECARO подобряват спортното усещане на Mazda MX-5 и осигуряват отлична странична опора за водача и пътника. (В комбинация с пакет Ultimate)

перфектен комфорт

АВТОМАТИЧЕН КЛИМАТИК

Лесна за използване климатична система автоматично регулира вътрешния климат до желаната от вас температура. Независимо от времето, водача и ощастливеният до него пътник винаги ще се радват на висок стандарт на комфорт за спокойна наслада.

Takumi (бяла кожа)

с двигател 2.01 184кс цена от 67 490лв с ДДС1, с мек таван

с двигател 2.01 184кс цена от 71 290лв с ДДС1, с твръд таван RF

Mazda MX-5 RF Takumi (бяла кожа) се откроява с усъвършенствани системи за безопасност, тапицерия от седалки от бяла кожа и първокласна аудио система BOSE с вградени високоговорители в подглавниците, за да се насладите на пътуването.

ULTIMATE

двигател 2.0, 184кс, цена от 67 890лв с ДДС1 с мек таван
двигател 2.0, 184кс, цена от 71 490лв с ДДС1 с твърд таван RF

Mazda MX-5 ULTIMATE

Аксесоари

Вашата Mazda е продължение на вашия начин на живот, така че персонализирайте автомобила си. Намерете аксесоари, които най -добре отговарят на вашия начин на живот, вариращи от стилни артикули до продукти за безопасност и защита.

открийте повече

останете информирани относно MAZDA МX-5

Mazda MX-5 RF модел 2021 може да предложи толкова много: Следвайте връзките по-долу, за да научите повече, да разгледате многото опции или-още по-добре-да резервирате тест драйв и да говорите с местен дилър.

изтеглете брошура

Вижте МХ5 RF и от други красиви ъгли и получете всички подробности тук.

Свалете брошура
Открийте Вашият MAZDA дилър

Искате ли да обсъдите допълнителни възможности? Можем да съдействаме.

открий дилър

1Снимките са с илюстративна цел и може да се различават от оборудването което сте избрали. Показаните цветове и някои характеристики на интериора и екстериора могат да се различават от действителния модел.

Всички показани цени са необвързващи препоръчителни цени с включен ДДС (20%).