2021 MAZDA MX-5 аксесоари

направете я наистина ваша

Дори основният модел на Mazda MX-5 създава усещане за класически роудстър. Но не е нужно да свършва дотук. С висококачествените аксесоари можете да придадете на този култов роудстър още по-личен щрих.

до последният детайл

любов във всеки аспект

Никой модел не въплъщава ДНК на Mazda както MX-5. Ние отдаваме почит на иконата на роудстъра дори и в най-малките детайли-от елегантния MX-5 щампован върху алуминиевите джанти, до марковия дизайн и спортния звук на шумозаглушителя. По принцип искаме да се възползваме от всяка възможност да изразим любовта си към Mazda MX-5.

основни акценти

Разгледайте нашата галерия със снимки, за да усетите някои от най-добрите аксесоари, които предлагаме. Разгледайте нашата селекция и получете вдъхновение за начини да персонализирате вашата Mazda MX-5.

спортен аеро пакет

Спортният аеро пакет за Mazda MX-5 гарантират динамичен външен вид, където и да отидете. Те са идеалното допълнение към изразителния дизайн на KODO-Soul of Motion и създават абсолютен привличащ погледа.

камера за задно виждане

Направете лесно шофирането на заден ход. Камерата за обратно виждане показва на дисплея зоната директно зад автомобила и ви позволява да видите ниски препятствия, които не могат да се видят през огледалото за обратно виждане.

спортен шумозаглушител

Тази изпускателна система с марка Mazda от неръждаема стомана повишава нивото на вълнение на MX-5 както по начина, по който звучи и изглежда. Дори ежедневното шофиране из града ще ви се струва, че сте на състезателната писта с този спортен шумозаглушител зад вас през целия път.

спортно окачване

Приближете се още повече до пътя. С пониженото окачване на вашата Mazda MX-5 тръпката на всяко шофиране се засилва още повече. Освен това линиите на стилното му купе се открояват както никога досега. 

червена капачка за маслото на двигателя

Малките детайли правят вашият MX-5 наистина ваш.

допълнителна информация

Нашите изключителни аксесоари ще предизвикат ли вашето въображение? Научете повече за опциите за персонализиране на Mazda само с едно щракване. От нашия каталог с аксесоари до локатор на дилъри, вие със сигурност ще намерите цялата необходима информация.

останете информирани относно MAZDA МX-5

Mazda MX-5 може да предложи толкова много: Следвайте линковете по-долу, за да научите повече, да разгледате многото опции или-още по-добре-да резервирате тест драйв и да говорите с местен дилър.

изтеглете брошура

Открийте повече подробности и получете подробна информация тук.

изтеглете брошура
Открийте Вашият MAZDA дилър

Искате ли да обсъдите допълнителни възможности? Можем да съдействаме.

открий дилър