MAZDA MX-5 ST

 

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ КЛАС

Prime-Line

Mazda MX-5 Prime-Line се отличава с елегантен интериор с новия 8,8-инчов централен дисплей, комбинирани черни седалки от плат и велур, както и аудиосистема с шест високоговорителя за отлично качество на звука.

Нов по-голям 8,8-инчов дисплей

Да останете свързани с вашия свят е лесно с обновената информационно-развлекателна система Mazda Connect. Новият по-голям и по-ясен 8,8-инчов сензорен екран поддържа безжични Apple CarPlay™ и Android Auto™, така че можете лесно да свържете телефона си и да разполагате с функциите на приложенията си директно на големия екран.

Стилни 16-инчови алуминиеви джанти

Олекотеният дизайн на 8-цоловите джанти се подчертава от боядисаното им в черен металик покритие. Колелата правят леко и динамично впечатление с елегантната ъглова връзка между спиците и джантата.

Exclusive-Line

Mazda MX-5 Exclusive-Line се отличава с перфорирани черни кожени седалки и новите характеристики. Върху стандартните облечени в кожа волан, спирачка за паркиране и превключвател на скоростите централната конзола е покрита със синтетична кожа и двойни сребърни шевове.

Седалки от перфорирана кожа

Седнете удобно и се отпуснете във висококачествено покритие. Седалките от перфорирана кожа с шевове издигат Exclusive-Line на следващото ниво.

Нови функции за ефективност при шофиране

Оборудван с нов асиметричен диференциал с ограничено приплъзване за ново ниво на пъргавина и управление. Kinematic Posture Control осигурява превъзходна стабилност в тесни завои, дори при висока скорост. Режимът DSC-TRACK е за ориентирано към ефективността шофиране на състезателна писта.

Kazari

Със своята комбинация от новите седалки от кожа Tan Nappa и бежов мек покрив, ексклузивната Mazda MX-5 Kazari олицетворява японската елегантност - напомняйки за леките спортни автомобили от едно по-ранно време. Тя демонстрира изключителен дизайн и оборудване, които ѝ помагат да се отличи и да осигури луксозно изживяване при шофиране.

Седалки от кожа Tan Nappa

Изпитайте лукса на седалките от фина кожа Nappa. Гладкото докосване и плитката текстура излъчват усещане за качество, което е далеч над обикновената кожа.

Бежов мек покрив

Мекият покрив на Mazda MX-5 Kazari, който се отваря и затваря мигновено с едно движение на ръката, е в бежово и привлича погледа, напомняйки класическите роудстъри от друга епоха.

Homura

Отличете се от тълпата с Mazda MX-5 Homura. Спортните характеристики включват спирачна система Brembo® с червени спирачни апарати отпред и отзад, 17-инчови ковани алуминиеви джанти BBS® с тъмно покритие или 16-инчови ковани джанти Rays и спортна седалка Recaro®.

Спортни седалки RECARO

Усетете разликата. Ексклузивните спортни седалки RECARO с централна лента от Alcantara® и странични опори и подглавници от кожа подчертават спортната насоченост на Mazda MX-5 и осигуряват отлична странична опора.

Спирачки Brembo Performance

Насладете се на спортното усещане и повишената спирачна сила на предните спирачки Brembo® (дизайн с противоположни бутала/ уникален ротор). Червените спирачни апарати отпред и отзад сигнализират за спортните качества на тази модификация.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ПОВЕЧЕ ЗА MAZDA MX-5 ROADSTER

Опитайте сами автомобила с тест драйв или разгледайте нашите брошури.
 

Търсене на дилъри

Моля, не се колебайте да се свържете с вашия местен дилър на Mazda. Ние сме тук, за да отговорим на всички въпроси, които може да имате.

НАМЕРЕТЕ ДИЛЪР

Снимките са с илюстративна цел и може да се различават от оборудването което сте избрали. Показаните цветове и някои характеристики на интериора и екстериора могат да се различават от действителния модел.

Всички показани цени са необвързващи препоръчителни цени с включен ДДС (20%).

Попитайте оторизиран дилър на Mazda за точната цена на конкретния модел.